Fırın Denetimleri Sürüyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Zabıta müdürlüğü ekipleri gıda ile ilgili imalathanelerin denetimine ağırlık veriyor.

Fırın Denetimleri Sürüyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Zabıta müdürlüğü ekipleri gıda ile ilgili imalathanelerin denetimine ağırlık veriyor.

24 Şubat 2016 Çarşamba 14:05
Fırın Denetimleri Sürüyor
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Zabıta müdürlüğü ekipleri gıda ile ilgili imalathanelerin denetimine ağırlık veriyor. Özellikle fırınların imalathaneleri ekiplerce sıkı markaj altına alınmış durumda. Periyodik aralıklarla fırınlar sürekli denetim altında. İmalathanesinde aksaklık bulunan, hijyen kurallarına uymayan fırınlara ilk önce ihtar, daha sonraki kontrollerde yine aynı aksaklığın görülmesi halinde ise gerekli cezai müeyyide uygulanmaktadır.

Denetimler hakkında bilgi alıp açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Eliibeş, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine değinirken, "Gölcük’ te yaşayan 150 bin vatandaşımızın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerimiz fırınları denetledi. Zabıta Müdürlüğümüz, eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verirken sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek" dedi.   

Son Güncelleme: 24.02.2016 14:06
Anahtar Kelimeler:
GölcükFırınDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38