Gölcük Asar deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Gölcük Asar deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi.

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:45
Gölcük Asar deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gölcük  Asar Deresi Yol Yapım İhalesi Büyükşehir Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.İhaleye X firma teklif verdi.

4 KM YOL YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Beledeiyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında  4 Km'lik  yol ile istinat duvarı yapılacak.Ayrıca Proje kapsamında 2 adet  köprü  ve dere ıslah imalatları da yapılacak.

KÖPRÜ YAPILACAK

Proje kapsamında Asar deresi üzerinde D-130 Karayolu'nun kuzeyinde ve güneyinde 2 adet dere üzerinde araç köprüsü tasarlandı. D-130 karayoluna kadar yapılan dere ıslah duvarlarının körfeze kadar uzatılması planlandı. bu dere ıslah duvarlarına paralel yan yollar tasarlanarak yüksek ağır tonajlı araç trafiğinin kendi özel yolunda mahallelerden uzaklaştırılması sağlandı. Ayrıca dere üzerinde oluşturulacak köprüler doğu-batı yönündeki ulaşımında D-130 karayoluna girmeden mahalleler arasında sağlanabilmesine olanak verecek

nuştular.

4 FİRMA TEKLİF VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale salonunda gerçekleştirilen ihalede en yüksek teklif       Yapı Proje Merkezi tarafından  28 milyon 610 bin tl ile gelirken  , en düşük teklif   24 milyon 912 bin tl ile Orhan Günerigök +Gelişim Mühendilik +Teryap Makine tarafından verildi.

FİRMA                                                                        TEKLİF

Orhan Günerigök+Gelişim müh+Teryap                         24 milyon 912 bin Tl

Mezre Turizm                                                                26 milyon 825 bin Tl

Adabağ Yapı                                                                 28 milyon 448 bin Tl

Yapı Proje Merkezi                                                        28 milyon 610 bin Tl​


Son Güncelleme: 23.09.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38