Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri 24 Saat görevinin başında

Yurt genelini etkisi altına alan kar yağışı hız kesmeden devam ediyor

Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri 24 Saat görevinin başında

Yurt genelini etkisi altına alan kar yağışı hız kesmeden devam ediyor

31 Aralık 2014 Çarşamba 10:59
Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri 24 Saat görevinin başında
 Yoğun kar yağışı nedeniyle Ülke genelinde zaman zaman birçok hasarlı kaza meydana geldi. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere, çalışmalara destek veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik işleri ve Zabıta ekipleri gerekli önlemleri alarak bu yönde Kar nedeniyle ilçe genelinde herhangi bir sorun yaşanmaması için 7/24 görev yapıyor.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci ile birlikte, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye sahasına giderek, ekiplerin yaptığı çalışmalar hakkında istişarede bulundu. 

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman çalışmalar hakkında bilgi vererek, Gölcük Belediye ekiplerinin Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı Kar yağışı uyarısından sonra hemen hazırlıklara başladığını, bu yönde gereken tedbir ve önlemlerin alınarak ekiplerin 7/24 görev yapacak durumda çalışma ekiplerinin oluşturulduğunu söyledi.  

Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ayrıca Kar yağışı süresince Gölcükte her hangi bir sorunun yaşanmadığını ifade etti. Kar yağışı nedeniyle İlçe geneli ve kalıcı konut alanları olmak üzere Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tuzlama ekipleri buzlanma olmaması için Yazlıktan Ulaşlı'ya adar 24 saat aralıksız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor dedi.  

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe genelinde her hangi bir sorun yaşanmaması noktasında 7/24 görev yapan Belediye ekiplerine teşekkür edip, başarılar temennisinde bulundular. 

Belediye ekipleri ilçe genelindeki Minibüs güzergahları başta olmak üzere,hastane,sağlık ocakları, çarşı merkezi ve  caddelerde, tretuvarlarda kontroller yaparak çalışmalarına devam ediyor. 

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38