Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konservatuarında

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar için yapılan yetenek sınavında büyük bir heyecan yaşandı

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konservatuarında

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar için yapılan yetenek sınavında büyük bir heyecan yaşandı

29 Eylül 2014 Pazartesi 09:52
Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy  Kültür Merkezi Konservatuarında
 Bu heyecan dolu sınavda kimileri sevindi kimileride bir dahaki sefere diyerek üzgün ama umutlu ayrıldı.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sınava girecek olan gençlere moral vermek için bir ziyarette bulunması büyük takdir aldı. Başkan Ellibeş'in bu ziyareti öğrencilere moral vermiş oldu. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, Gölcük Belediyesi olarak konservatuar eğitimi vererek gençleri Türk müziğine kazandırmak bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. Bu noktada Gölcük'ten çevre ilçelerden ve beldelerden de yoğun ilgi görüyoruz. Sınava katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum, kazananları da şimdiden kutluyorum dedi. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi Müdürlüğü Konservatuar için yaptığı bu sınavla yeni öğrenciler alarak kadrosunu geliştirmeyi ve yeni genç yetenekleri kazandırmayı amaçlıyor. Yetenekleri gençlerin daha iyi bir eğitim alabilmenin heyecanı içinde başvuruda bulunarak Konservatuar sınavlarına girmesi büyük bir heyecana neden olurken bu heyecanı aileleri de en az onlar kadar yaşadığı gözlendi.Gölcük Belediye Konservatuarı müzik dalında yetenekli kişileri kazanmak için yaptığı sınavlarda 4 Yıl süreyle Eğitim verilecek. Konservatuarda 7 Branş bulunuyor. Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan branşlarında eğitim veriliyor.Piyalepaşa Mahallesi Gölcük Mezbaha arkasındaki Olimpik halı saha yanındaki Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen sınavlara 83 kişi katılırken Konservatuara 57 kişinin alınacağı belirtildi. 
Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar Eğitiminin 11 Ekim 2014 - Cumartesi günü başlayacağı yetkililer tarafından belirtildi.
Son Güncelleme: 29.09.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38