banner28

Gölcük belediyesi vatandaşın yanında

Gölcük Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya özen gösteriyor.

Gölcük belediyesi vatandaşın yanında

Gölcük Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya özen gösteriyor.

07 Ekim 2016 Cuma 14:46
Gölcük belediyesi vatandaşın yanında

 Gölcük Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya özen gösteriyor.

 

Gölcük Belediyesi haftanın tatil günleri ve mesai dışı saatleri de dahil her günü cenazesi olan ailelere verdiği bazı hizmetlerle destek oluyor, acılarını paylaşıyor. Bu kapsamda, ilçe merkezinin yanısıra dış mahallelerde de ölüm haberinin ulaşmasının ardından vefat ederek ebediyete intikal eden kişinin ailesi ile irtibata geçerek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını öğrenen Gölcük Belediyesi Cenaze Hizmetleri’nden sorumlu görevliler, bu talepleri yerine getirmek için imkanlar doğrultusunda seferber oluyor.

 

"HALKIMIZIN TALEP VE İHTİYAÇLARI ÇERÇEVESİNDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Belediyesi olarak ilçe halkının iyi günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Cenaze hizmetleri yerel yönetimlerin asli görevidir. O yüzden, kurum olarak cenaze hizmetleri birimimiz 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımızın emrinde, hizmetindedir. Vatandaşlarımız anne ve babasını, çocuğunu ya da çok sevdiği bir yakınını kaybedebilir. Böyle bir zamanda duyulan acı ve telaşla insanlar ne yapacağını bilemez hale gelebiliyor. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak, hem ailelerimizin acılarına ortak olmak, hem de kefen,tahta desteğinden,yemek hizmetinden, cenaze nakil işlemlerine varıncaya kadar pek çok hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye özen gösteriyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bu konuda da hizmetkarıyız. Cenazesi olan ailelerimizin Belediyemize bu hizmetlerden istifade etmesi için ilgili birimimize bir telefon açarak irtibata geçmesi yeterlidir.”dedi.

 

Başkan Ellibeş, “Cenazenin bulunduğu ilçe dışı kentlere cenaze nakil aracının gönderilmesi, cenaze namazının ardından cami önüne toplanan vatandaşlarımızın kabristana ya da defnedilecek mahalle mezarlığına taşınması için otobüs temini, cenaze yıkama aracı gönderilmesi gibi hizmetleri de yerine getiriyoruz. İlgili birimimize gelen bir telefonla birlikte cenaze hizmetleri desteği konusunda harekete geçip vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 07.10.2016 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38