banner28

GÖLCÜK'TE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL,

Mübarek Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Halıdere de tertip edilen Hacivat Karagöz gösterileri, Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

GÖLCÜK'TE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL,

Mübarek Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Halıdere de tertip edilen Hacivat Karagöz gösterileri, Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

10 Mayıs 2019 Cuma 11:59
GÖLCÜK'TE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL,

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in talimatıyla Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan programının ilki Halıdere Sahili'nde gerçekleştirildi.

İLGİ BÜYÜK OLDU

Halıderelilerin büyük ilgi gösterdiği programa Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Daire Müdürleri de katıldılar. Abdullah Yıldırım'ın muhteşem sunumuyla gerçekleşen program da, ilk olarak çocukların büyük ilgisini çeken Hacivat Karagöz Gösterisi gerçekleştirildi ve ardında da Kuran-ı Kerim Tilavetiyle program devam etti.

KONSER VE SEMA GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseri ile devam eden program, Sema Gösterisiyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da Tasavvuf Müziği konseri ve Sema gösterisi izleyenleri mest etti. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri, Ramazan ayının maneviyatıyla doldurdu.

SEZER TEŞEKKÜR ETTİ

Program sonunda konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Yüce rabbimize şükürler olsun ki, bizleri 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşturdu. Allah nicelerine huzur, sağlık ve birlik içerisinde kavuşmayı nasip etsin. Hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun. Ramazan etkinlikleri kapsamında çeşitli mahallelerimizde etkinlikler düzenliyoruz. Bunun ilkini Halıdere’de yaptık. Geniş katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca burada emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Ramazan’ın ruhuna uygun, milli manevi değerlerimize uygun şekilde Ramazan’ı idrak etmek istiyoruz. Bu yaptığımız etkinliği diğer mahallelerimizde de inşallah devam ettireceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38