Gölcük Yazlık Ilıca Restaurantta Muhteşem Konser

Türk Halk Müziği sanatçısı Kenan Serhat İnce Konseriyle mest etti

Gölcük Yazlık Ilıca Restaurantta Muhteşem Konser

Türk Halk Müziği sanatçısı Kenan Serhat İnce Konseriyle mest etti

13 Nisan 2014 Pazar 18:00
 Gölcük Yazlık Ilıca Restaurantta Muhteşem Konser

Gölcük Yazlık Ilıca Restaurant bir büyük Organizasyona daha imza atarak Kocaeli’nin sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Kenan Serhat İnce’nin verdiği Türkü Gecesi konseriyle Türkü severlerden tam not alırken, kusursuz organizasyondan dolayı Ilıca Restaurant’tın müdürü Filiz Subaşı ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Türkü gecesine, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Meclis Üyeleri Sedat Kul,Davut Uzun, Nazım Usta, Gölcük’ün ve Kocaeli’nin gururu olan Uluslararası Karikatürist Yaşar Tosun, Kocaeli gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Yavuz Bilgin, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, İş adamlarından Cemal Adanur,Necdet Gökçe,Osman Özdemir, çok sayıda davetliler yoğun ilgi ve katılımda bulundular.

 

Yaklaşık 2,5 saat sahne alan Kenan Serhat İnce verdiği harika konser ile adet Türkü severleri mest ederken bir birinden güzel türkülere eşlik eden davetlilerle Dev bir koro oluşturması görülmeye değerdi.

 

Konserde Uluslararası Karikatürist Yaşar Tosun, Sanatçı Kenan Serhat İnce’ye yaptığı Karikatürü hediye etmesi büyük alkış alırken, Sanatçı Kenan Serhat İnce  Yaşar Tosun abime çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.04.2014 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38