banner28
banner23
banner36

Gölcük'e Şehit Acısı Düştü

Şırnak'ın İdil ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Arif Subaşoğlu'nun (21) Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

Gölcük'e Şehit Acısı Düştü

Şırnak'ın İdil ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Arif Subaşoğlu'nun (21) Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 11:57
Gölcük'e  Şehit Acısı Düştü

Edinilen bilgiye göre, Subaşoğlu, vatani görevini yaptığı Şırnak’ın İdil İlçesinde, akşam saat 21.30 sıralarında sınır nöbeti tuttuğu esnada, silah arkadaşları ile termal kameradan bir grup PKK'lı teröristin Suriye sınırından sızma girişiminde bulunduğunu fark etti. Silah arkadaşları ile birlikte bölücü terör örgütü mensuplarıyla çatışmaya girdi. Çatışmada Arif Subaşoğlu şehit olurken, 4 arkadaşının da yaralandığı öğrenildi.

Subaşoğlu’nun şehit haberi, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren tarafından İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokakta ikamet eden ailesine verildi. Baba Mehmet Subaşıoğlu ve anne Serpil Subaşıoğlu gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Kaymakam Adem Yazıcı, "Maalesef bir şehidimiz daha var. Bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olmuştur. Üzüntülüyüz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Terhisine 28 gün kalmıştı

Yazıcı, Şehit Subaşoğlu'nun bekar ve ailenin 4 çocuğundan en büyüğü olduğunu, terhisine 28 gün kala şehadet şerbetini içtiğini sözlerine ekledi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada piyade er Arif Subaşoğlu şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı. Suriye tarafına kaçtığı değerlendirilen teröristlere ait bir uzun namlulu silah, roketatar, el bombası ile dürbün ele geçirilmişti.

TÖREN KENT MEYDANI'NDA

Öte yandan, şehit cenazesinin Gölcük'e geliş saatinde gecikme olabileceği açıklandı. Çatışmalarda şehit düşen asker ve polislerimizi taşıyan uçak bu sabah saat 10.00 Şırnak'tan askeri törenin ardından havalandı. Uçağın ilk olarak Van'a, daha sonra Sivas'a ve buradan Kayseri'ye şehit cenazeleri bırakıp, Kocaeli'ye geleceği bildirildi. Gölcüklü şehidimiz Adem Subaşoğlu'nu taşıyan uçağın 15.10 sıralarında Cengiz Topel Havalimanı'na inmesi ve buradan cenaze aracıyla Gölcük'e getirilmesi bekleniyor. Şehidimiz için 16.30'da İhsaniye Kent Meydanı'nda cenaze namazı kılınıp, dualar okunacak

Son Güncelleme: 10.02.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38