Gölcükspor'da yoğun dayanışma

Çıkışını sürdüren ve ligin 2. yarısına iyi şekilde hazırlanan Gölcükspor, takıma gönül verenler ile anlamlı gecede bir araya geldi.

Gölcükspor'da yoğun dayanışma

Çıkışını sürdüren ve ligin 2. yarısına iyi şekilde hazırlanan Gölcükspor, takıma gönül verenler ile anlamlı gecede bir araya geldi.

12 Ocak 2017 Perşembe 15:40
Gölcükspor'da yoğun dayanışma

 Gölcükspor ve Gölcükspor sevdalılarının katıldığı gece, The Ness Otel’de gerçekleşti.

 

Çıkışını sürdüren ve ligin 2. yarısına iyi şekilde hazırlanan Gölcükspor, takıma gönül verenler ile anlamlı gecede bir araya geldi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğlu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, KASKF Başkanı Murat Aydın, bölgenin amatör kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile spora gönül veren çok sayıda vatandaşın katıldığı gece renkli görüntüleri sahne oldu. Gece sinevizyon gösterisi ile Gölcükspor’un bu sene oynadığı maçlar izletilirken, futbolcularla yapılan özel röportajlar da gösterildi. Çekilişinde yapıldığı gecede şanslı rakamlara sahip olan kişilere laptop, tablet, cep telefonu, forma gibi çeşitli hediyeler verildi. Başkan Ahmet Şahin, Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve futbolculara moral veren yemeğe basının da yoğun ilgisi vardı.

 

Hedefimiz Gölcük’ü Bir üst Noktada Görmek

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bu gecenin ayrı bir önemi olduğunu belirterek şu sözleri dile getirdi: “Gölcük hepimizin gönlünde hepimiz için ayrı bir noktada. Gölcükte her kimlikten yaşayan 150.000 insan Gölcük’ün geleceği için samimi bir gayret gösteriyor. Şehirlerin farklı marka değerleri var, Gölcük’ün marka değeri ise Gölcükspor. Uzun yıllardır Gölcükspor’un başarısı için büyük bir gayretiyiz. Aynı payda olmasa da bizim gibi gayret içinde olan bir çok insan var. Bugünde burada bu gayreti gösteren değerli dostları görüyorum. Gölcükspor yönetimi taraftarının sizin verdiğiniz destekle yoluna ilerlemekte. Geçmiş yönetimlerden devraldığı bayrağı daha da yukarı götürmenin derdinde. Gölcükspor’a sevdamız uzun yıllardır var. Maalesef çok istesekte bir üst lige çıkamadık. Her yıl şampiyonluk için mücadele ettik ama nasip olmadı. Umarım bu sezonda o çok özlediğimiz başarılara ulaşır ve Gölcükspor’u bir üst ligde görürüz. Bu yolda mücadele eden başkan, yönetim kuruluna, teknik heyete ve yetenekli futbolcularımıza başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Önemli Olan Manevi Birlik ve Beraberlik

 

Geceye katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “ Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Aranızdan olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Görevde olduğum sürece Gölcükspor’a ve Gölcük’te spora destek olmaya devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam edeceğiz. Gölcükspor birkaç kişinin ya da bir kurumun değil bütün Gölcük halkının takımıdır. Bu gecede önemli olan maddi destek değil, manevi birlik ve beraberliktir. Bugün de bunu burada gördüğüm için oldukça mutluyum” dedi.

 

 

 

 

Mücadelemize Devam Edeceğiz

 

Geceye katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, “ Bu önemli gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulum ve futbolcularımız ile birlikte Gölcükspor’u güzel günlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Gölcükspor yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla başarıya ulaşacaktır. Geceye katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Gölcükspor’a Yardım Etmeye Hazırız

 

Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğlu yaptığı konuşmasında, Gölcük benim için her zaman çok farklı bir yeri var. İlk çalışma hayatıma burada başladım ve yakınlarımın da birçoğu burada yaşıyor. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile uzun süreli bir dostluğumuz var. Beşiktaş kulübü olarak tüm samimiyetimizle söylüyorum ki yapabileceğimiz bir şey varsa Gölcükspor’a yardım etmeye hazırız. Temennimiz Gölcükspor’un daha üst noktalara ulaşması” dedi.

Gecede Kulüp Başkanı Ahmet Şahin tarafından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’ye plaket takdim edildi. Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman adına, Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğlu’na ve kendisine yine Kulüp Başkanı Ahmet Şahin tarafından plaket takdim edildi. 

Son Güncelleme: 12.01.2017 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38