banner28
banner23
banner36

Gölcük’te Çöp Taksi Hizmeti Çok Beğenildi

Gölcük  Belediyesi tarafından, ilçe temizliğine katkı sunmak amacıyla hizmete alınan ‘Çöp Taksi’ uygulaması vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor.

Gölcük’te Çöp Taksi Hizmeti Çok Beğenildi

Gölcük  Belediyesi tarafından, ilçe temizliğine katkı sunmak amacıyla hizmete alınan ‘Çöp Taksi’ uygulaması vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:02
Gölcük’te Çöp Taksi Hizmeti Çok Beğenildi

Gölcük İlçesi’nin temizliği konusunda büyük gayret sarf eden Gölcük  Belediyesi, büyük temizlik araçlarına ek olarak hizmete başlattığı ‘Çöp Taksiler’, temizlik faaliyetlerine katkı vermeye devam ediyor. ‘Çöp Taksi’ damperli küçük araç tipi yapısıyla, büyük araçların giremediği dar sokaklara rahatlıkla girerek çevre kirliliğine neden olan çöpleri kolaylıkla toplarken, vatandaşların büyük beğenisini topluyor. 10 gün önce Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Temizlik Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Çöp Taksiler’ ilçenin temizlik çalışmalarında etkin rol oynamaya devam ediyor. Çöp Taksi, büyük araçların giremediği sokaklarda ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde çöplerin toplatılmasında önemli bir performans sergiliyor. Minyatür yapısı sayesinde hızlı hareket edebilme özelliği bu aracı önemli kılan özelliklerden biri oluyor.

Çöp Taksiler ile ilgili bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük’ümüz gelişen ve değişen bir şehir olmaya devam ediyor. Bu yoğunluğumuza istinaden özellikle temizlik konusunda daha fazla çalışmamız, yeni çözümler üretmemiz gerekiyor. İşte hizmete sunduğumuz ‘Çöp Taksi’ de bu yeni uygulamalarımızdan bir tanesi. Vatandaşımız evinin, sitesinin, dükkanının önüne zamansız çıkartılan çöpler veya cenaze, düğün, mevlüt gibi özel kutlama programlarında rutin dışı oluşan çöpleri 411 00 10 çağrı merkezimizi arayarak bildirimde bulunduğunda, Çöp Taksimiz, hemen o bölgeye gidip bu çöpleri, atıkları alıyor. Toplanan çöpleri, atıkları bir noktada ulaştıkları çöp kamyonlarına aktarıyor ve görevine devam ediyor. Şehrimizin temizliğinde çok önemli bir rol alan ‘Çöp Taksi’ hizmeti dar sokaklara, parklara rahatlıkla girebiliyor. Çarşıya, merkezdeki birçok noktada büyük çöp kamyonları trafikte zaman zaman aksamalar olmasına neden oluyordu. Çöp Taksi sayesinde trafiğe kapalı, dar ve ara sokaklardaki çöplerde rahatlıkla alınabiliyor. Çöp Taksi hizmetimizin beğenilmesi ve hizmet kalitesini artırması halinde Çöp Taksi sayısını da çoğaltabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38