Gölcükte ödüller yerlerini buldu

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 24.'sü düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivali'nin son gününde elma üreticileri arasından seçilen başarılı üreticilere ödülleri düzenlenen Ödül Töreni ile Protokol tarafından takdim edildi.

Gölcükte ödüller yerlerini buldu

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 24.'sü düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivali'nin son gününde elma üreticileri arasından seçilen başarılı üreticilere ödülleri düzenlenen Ödül Töreni ile Protokol tarafından takdim edildi.

25 Eylül 2016 Pazar 16:44
Gölcükte ödüller yerlerini buldu

 Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 24.'sü düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivali'nin son gününde elma üreticileri arasından seçilen başarılı üreticilere ödülleri  düzenlenen Ödül Töreni ile Protokol tarafından takdim edildi.

 

İhsaniye İlkokulu Bahçesinde gerçekleştirilen Ödül törenine, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Hilmiye Gövez, İhsaniye Kalkınma Koop. Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Belediye Birim Müdürleri, Elma Üreticileri, Davetliler, Misafirler ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bu yıl 24.'sü yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken,festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi.

 

Akabinde konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, bu yıl 24.'sü tertip edilen ve bir Gelenek haline gelen bu festivalin Kocaeli'nin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek festivale yarışmacı olarak katılan üreticileri kutladığını dile getirdi.

 

Konuşmaların ardından Ödül törenine geçildi. Üreticilere ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,  İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Hilmiye Gövez tarafından takdim edildi.

 

Gölcük Tarım İlçe Müdürlüğünce görevlendirilen jüri üyeleri Nebahat Hocaoğlu, Onur Yavuz, Ulvi Aydın tarafından değerlendirme yapıldı. Bu kapsamda değerlendirme elma yetiştiriciliği yarışması Starking Delicious,Golden Delicious,Star Krimson ve Granny Smith, Margaritta Marilla (Gölcük Armudu) dallarında yapıldı.

 

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda,

 

Starking Delicious dalında 1.Fatih Bayraktar, 2.Bahri Batu, 3.Arif İnceoğlu, 4.İhsan Atabaş, 5.Yakup Özdemir oldu.

 

Golden Delicious dalında 1.Hüseyin Gövez, 2.Kudret Denizli, 3.Yakup Macar, 4.Yakup Özdemir, 5.Yahya Durmuşoğlu oldu.

 

Star Krimson Delicious dalında 1.Fatih Bayraktar, 2.Bahri Batu, 3.Arif İnceoğlu, 4. Fahri Batu, 5. Mustafa Bayraktar oldu.

 

Granny Smith dalında ise 1.Metin Denizli, 2.Egehan Balaban, 3.Dursun Hür, 4.Fatih Bayraktar, 5.Arif İnceoğlu oldu.

 

Margeritta Marilla (Gölcük Armudu) dalında 1. Zafer Gövez, 2.Metin Denizli, Bahri Batu, Şeref Üner, Dursun Hür oldu.

 

Gölcük Belediyesi 24. Yeşil İhsaniye Elma Festivali Protokol ve ödül alan üreticilerin elmaların önünde çekildikleri toplu fotoğraf ile sona erdi.

Son Güncelleme: 25.09.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38