banner28
banner23
banner36

GÖLCÜK’TE, ZAFER COŞKUSU,

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü Gölcük’te düzenlenen çeşitli törenlerle büyük coşku içerisinde kutlandı.

GÖLCÜK’TE, ZAFER COŞKUSU,

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü Gölcük’te düzenlenen çeşitli törenlerle büyük coşku içerisinde kutlandı.

30 Ağustos 2019 Cuma 15:24
GÖLCÜK’TE, ZAFER COŞKUSU,

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü Gölcük’te düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı. İlk olarak Anıtpark´ta bulunan Atartürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcı Ökkeş Alparslan, gazilerimiz, resmi ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldılar. Ardından protokol üyeleri Gölcük Kaymakamlığında tebrikleri kabul etti.

 

VATANDAŞLAR BAYRAKLARLA GELDİ

 

Gölcük’teki kutlamalar daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen resmi geçit töreniyle devam etti. Milli duygu tek yürek olarak bir kez daha yaşanırken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü etkinliklerini izlemek için tören alanına vatandaşlarla bayraklarla geldiler. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı ve şiirler okundu. Akabinde askeri birlikler ve resmi kurum temsilcileri Donanma Bandosu eşliğinde geçit töreni gerçekleştirdi ve tören coşku içinde son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38