Gölcük'ü Buluşturan Kahvaltı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçemizin en önemli ve en aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin, Denizevler Sahili’nde bulunan My Liva Restaurant’ta düzenlediği geleneksel kahvaltıya katılım gösterdi.

Gölcük'ü Buluşturan Kahvaltı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçemizin en önemli ve en aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin, Denizevler Sahili’nde bulunan My Liva Restaurant’ta düzenlediği geleneksel kahvaltıya katılım gösterdi.

21 Aralık 2015 Pazartesi 18:00
Gölcük'ü Buluşturan Kahvaltı
Geçtiğimiz Kasım ayında olağan genel kurulunu gerçekleştiren Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, yine oldukça güzel bir işe daha imza attı. Dernek Başkanı Lütfi Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Emine Akboyun, Recai Gönenç, Mustafa Cintaş, Hüseyin Barış, Adnan Zeytinoğlu, Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı ve Zafer Kanpara’nın ev sahipliği yaptığı Geleneksel Kahvaltı programı, Denizevler Sahili’nde bulunan My Liva Restaurant’ta gerçekleştirildi.
My Liva’da düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş’in yanı sıra, Kaymakam Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, , Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Seyhun, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve yönetimi, Gölcük eski İlçe Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü İsa Bişiren ve eşi, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve bazı muhtarlar, Türk Harb-İş Kocaeli Sendika Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi,  Kaymakamlık Daire Müdürleri, muhtarlar, Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna bağlı dernekler ile çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.  Kahvaltıda ilk sözü alan Dernek Başkanı Lütfi Yılmaz, derneğin faaliyetlerinden kısaca bahsettikten sonra, davetlerine icabet eden tüm davetlilere yönetimi adına teşekkür etti.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin, sene de bir kez bile olsa ilçemizde böylesine yüksek katılımlı bir toplantı tertip ettiği için dernek başkanı ve yönetimini tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde böylesine birliktelikleri çok önemsiyor ve derneğinize bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.Programda son söz alan Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük olarak çok güzel bir coğrafyada yaşadıklarının altını çizerek, “Mesai arkadaşım Lütfi beyin Başkanlığını yaptığı bu derneği oldukça önemsiyorum. Gerçekten çok farklı ve hayırlı bir amaca hizmet ediyorlar. İlçelerde bu tür dernekleri ve faaliyetleri fazlasıyla önemsiyor ve değer veriyorum. Dernek yönetimini bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” diye konuşarak, üm katılımcıların yeni yılını şimdiden tebrik etti.

Son Güncelleme: 21.12.2015 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38