Kapalı pazaryeri için kura çekimleri gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi tarafından Hisareyn’de yapılan kapalı pazaryeri için kura çekimleri gerçekleştirildi

Kapalı pazaryeri için kura çekimleri gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi tarafından Hisareyn’de yapılan kapalı pazaryeri için kura çekimleri gerçekleştirildi

14 Mayıs 2014 Çarşamba 15:04
Kapalı pazaryeri için kura çekimleri gerçekleştirildi
 Gölcük Belediyesi tarafından Hisareyn’de Karaköprü Mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Pazaryeri için seyyar pazarcıların yer belirleme kura çekimi, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Belediye Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer, Belediye Zabıta Amiri Salih Kılıç ve Seyyar Pazarcılar hazır bulundu.

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer’de öncelikle Bölgenin ihtiyacı olan bir konuya en kısa sürede yapımını tamamlayarak Bölge halkının hizmetine sunma başarısını gösteren, Seyyar Pazarcıların sorunlarını bilen ve çözüm için ortak hareket eden bir anlayışla Seyyar Pazarcılarımıza imkanlar sunan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

İlk kura çekimini yapan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Hisareyn de yapımı tamamlanarak halka hizmet vermeye hazır hale getirilen Kapalı pazaryeri yaklaşık 3 dönümlük bir alanda yaklaşık 2 bin m2 kullanım alanına sahip 82 tezgahı içinde barındırıyor. Ayrıca idare ve zabıta odaları, bay bayan Wc'lerinden bulunuyor dedi.

Kahraman ayrıca, Kapalı Pazar yerinin biraz ilerisinde Derenin üzerine yapımı devam eden Köprü yapımı ile de İhsaniye Çiftlik Mahallesinin de bu bölgeyle ulaşımını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu çalışma neticesinde Kapalı Pazar yerine yakın İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki vatandaşlarımızın da Kaplı Pazar yerinde istifade etmeleri sağlanılmış oldu. 

Sonuçta Hisareyn Karaköprü mevkiinde yaptığımız bu proje beklentilerimizin üzerinde ilgi göreceğini ümit ediyoruz. Bu önemli proje Hisareyn’e ve İlçemize hayırlı olsun dedi.
Son Güncelleme: 16.05.2014 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38