banner28
banner23
banner36

Mahalle buluşmasında Ali Yıldırım Sezer coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday Ali Yıldırım Sezer’in mahalle buluşması tarihi bir kalabalıkla gerçekleşti. Sezer yaptığı konuşmada, “Gölcük’te bu iş bitti farklı kazanacağız” dedi

Mahalle buluşmasında Ali Yıldırım Sezer coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday Ali Yıldırım Sezer’in mahalle buluşması tarihi bir kalabalıkla gerçekleşti. Sezer yaptığı konuşmada, “Gölcük’te bu iş bitti farklı kazanacağız” dedi

29 Mart 2019 Cuma 11:47
Mahalle buluşmasında Ali Yıldırım Sezer coşkusu

Mahalle buluşmasında Sezer coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, mahalle buluşmalarına tarihi bir kalabalıkla son noktayı koydu. Piyalepaşa Mahallesi’nde kıraathanenin bahçesinde yapılması planlanan mahalle buluşması çok yoğun ilgi nedeniyle sokağa taştı ve yol kapatılarak miting gerçekleştirildi. Tablo karşısında çok mutlu olan Sezer, katılanlara teşekkür etti ve “Gölcük’te bu iş bitmiş, biz bu seçimleri farklı kazanacağız diyerek” iddiasını ortaya koydu.

TARİHİ BİR KALABALIK

Piyalepaşa ve Şehitler Mahallelerini adeta ayağa kaldıran bu tarihi buluşmaya, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Aday Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, belediye meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP parti yöneticileri ile yüzlerce mahalleli katıldı.

SEÇİMİ FARKLI KAZANACAĞIZ

İşte Gölcük, İşte Başkan sloganları arasında sözü alan Aday Sezer, “Tablo artık net görünüyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kalırken, yaptığımız mahalle buluşmalarında, esnaf ve ev ziyaretlerinde, her nereye gidersek gidelim yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz. Bu da gösteriyor ki, Gölcük’te bu iş bitmiş, seçimin başından beri defalarca tekrarladığım farklı kazanacağız düşüncem, kesinleşmiş” dedi.

SİZLERİN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ

Biz adaletli bir yönetimle, hemşehrilerimizle her zaman istişare ederek ve liyakatli bir kadroyla Gölcük Belediyesi’ni yöneteceğimizi söylüyoruz diyen Aday Sezer, “Bu anlayışımız bizim 5 yıllık süreçte yol haritamız olacak. Sizlerin hizmetkârı olarak, gece gündüz çalışacağız ve ilçemizin ne sorunu varsa, çözmenin gayreti içinde olacağız. Her zamanda ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağımı belirterek hemen her toplantımızda ve ziyaretimizde telefon numaramı da verdim. Burada da sizlere telefon numaramı veriyorum, beni günün her saati arayabilirsiniz. Eğer müsait değilsen sizlere gün içinde mutlaka dönerim” şeklinde konuştu.

TARİHİ BİR GÜN OLACAK

Sezer son olarak Anıtpark’ta 30 Mart Cumartesi günü Saat 16:00’da yapılacak Büyük Gölcük Mitingine mahalle halkını davet etti ve şunları söyledi: “30 Mart’ta seçim zaferimizin provasını yapacağız ve aday sıfatıyla sizlerle son kez buluşarak, seçim çalışmalarımızı noktalayacağız. O gün sizlerin de yoğun katılımıyla tarihi bir gün olacaktır, bundan yana hiç kuşkum yok. Hepinizi bekliyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Miting sonrasında Sezer ve katılımcılar horon teperek akşamı sevinç içinde noktaladı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38