banner28
banner23
banner36

Mehmet Ellibeş Esnafları ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Mehmet Ellibeş Esnafları ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

19 Şubat 2014 Çarşamba 10:46
Mehmet Ellibeş Esnafları ziyaret etti
 Başkan Ellibeş ziyaret programı çerçevesinde Merkez Mahallesi Preveze Caddesi, Fatih ve M.F. Çakmak Caddelerinde hizmet veren Esnafları iş yerlerinde ziyaret edip, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Başkan Ellibeş’in yapmış olduğu ziyaretlerden oldukça memnun olan Esnafları, İlçe genelinde Caddelerinin görsel güzellik kazandırılarak yoğunluğunun artırılmasına, yeni düzenleme ile farklı bir çehreye kavuşturulmasından dolayı teşekkür ettiler.

 

Özellikle aydınlatmalar konusunda Caddelerde farklı görsel güzelliklerin yapılmasını, yeni otopark alanlarının inşa edilmesini, caddelerdeki yoğun park edilmeleri yüzünden sıkıntıların yaşandığını, ulaşımın zorlaştığını, geceleri ilçede sosyal yaşamı destekleyen, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek mekanların kazandırılmasını arzu ettiklerini belirttiler.

 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe genelinde eksikliği hissedilen tüm konuların çözümünü yeni dönemde bir kez daha birlikte hareket ederek başaracağız. Bu yönde çalışmalarımızı netleştiriyor, yeni projelerle Gölcük’ün daha sağlıklı ve daha güzel yaşanabilir bir Marka kent olması için çaba sarf ediyoruz dedi.

 

Başkan Ellibeş’e Esnaf ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, İlyas Yazıcı,İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif,AK Parti Gölcük  İlçe yöneticisi Mustafa Bahar,AK Parti İlçe Kadın Kolları,Gençlik Kolları, AK Parti Belediye Meclis Adayları,AK Parti Merkez Mahalle Yöneticileri eşlik etti.

Son Güncelleme: 19.02.2014 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38