MHP Gövde gösterisi yaptı

MHP Gölcük İlçe Seçim Bürosu, büyük bir katılımla dualar eşliğinde açıldı.

MHP Gövde gösterisi yaptı

MHP Gölcük İlçe Seçim Bürosu, büyük bir katılımla dualar eşliğinde açıldı.

18 Ekim 2015 Pazar 14:25
 MHP Gövde gösterisi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Arif Gülen, Dicle Akın, Kürşat Sönmez ve Derya Çavdar, MHP Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adnan Özere, MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Mertcan Ayıkol, Gölcük ve Değirmendere Ülkü Ocaklı gençler, partili ve davetliler katıldı.

“HELAL LOKMA BUNLAR”

 MHP Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Öz Serbestler Pastanesi önünde lokma tatlısı standı açıldı. MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Arif Gülen ve Dicle Akın vatandaşa lokma tatlısı dağıtarak destek istedi. MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen’in “Helal lokma bunlar, gel vatandaş gel!” demesi vatandaş tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Açılışa katılan çocuklar için balon dağıtıldı.

MEHTER GÖSTERİSİ GÖZ DOLDURDU

 İzmit Mehter Takımı’nın mehter gösterisi Gölcük Anıtpark’ta göz doldurdu. Mehter marşları çalınarak vatandaşın ilgisini çeken MHP adeta gövde gösterisi yaptı. Ardından Öz Serbestler Pastanesi önünde yürüyerek mehter marşları çalındı, konuşmaların ardından MHP Gölcük Seçim Koordinasyon Merkezi önüne gelinerek dualar eşliğinde büronun açılışı gerçekleşti.

“ÜÇ HİLAL BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKECEĞİZ”

 MHP Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adnan Özdere, “Öncelikle MHP Gölcük Seçim Koordinasyon Merkezi’miz hepimize hayırlı olsun.Bu ülke için yapılacak şeylere bu günden sonra çok önemli.Bu günden sonra durmak yok.Gençlerimiz,7 den 77 ye herkesin bu harekete katılması ülkemiz için hayırlı olacaktır.Bizler üç hilalli bayrağımızı göndere çekeceğiz.Bu düşüncelerimle hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR”

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Öncelikle bu organizasyonu hazırlayan MHP İlçe Teşkilatına, MHP Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adnan Özdere’ye, Gölcük ve Değirmendere ocak başkanlarına  ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Biz varız, var olmaya devam edeceğiz. Bugün milletvekili adaylarımızla alnı açık göğsünün gere gere meydanlara çıkıyorsak bu duruşumuzdandır. Çünkü doğru olan tek biziz, bu milletin son umudu olan biziz, Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bize oy vermeyen AKP ve CHP’li kardeşlerimizin de son umudu biziz. Bu yüzden herkes göz ucuyla bizi takip ediyor. Biz Ülkücüler birbirine dik olarak ve güven vererek siyaset yapmaya devam edeceğiz. Nasıl 7 Haziran’da herkesi yanıltıp  170 bin oyu almayı başardıysak ve 300 oyla bir vekil kaybettiysek, inanın bana 1 Kasım seçimlerinde bu kadar birlik ve beraberlikle belki de dördüncü milletvekili çıkarma gücü bizde mevcuttur. Size güvenin, siz de teşkilatlarınıza güvenin. Buradaki enerji dördüncü milletvekilini de çıkarabilecektir. Alnımız açık, söyleyecek çok şeyimiz var Kocaelili ve Gölcüklü’ye. Biz meydanlardayız, diğer siyasiler nerede? Evlerinde veya partilerinde, çünkü yüzleri yok. Biz MHP olarak Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diyebilen herkese kapımız açıktır. Bu düşüncelerimle MHP Gölcük Koordinasyon Merkezi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!“ dedi.

“BU ÜLKENİN ÇİMENTOSU TUĞLASI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’DİR”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, “Biz ciddi ve meşakkatli bir yolda her geçen gün güç alarak devam ediyoruz. Gölcük’e bu dördüncü gelişim. Gölcüklü hemşerilerimizle, sanayi, işletme esnafları ile görüşüyoruz. İnsanların kafası çok karışık. Bugün beş yıldır sözü tutulamayan otogar esnaflarıyla görüştüm. Beş yıldır sanayi esnafı verilen sözlerin tutulmasını bekliyor, insanlar bir kurtuluş yolu arıyor. Sanayi esnafına bu yakışmıyor. “Lütfen bize tercüme olun, sanayi sitemiz yenilensin” diyen esnafla buluştum, esnaflar Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir şeyler bekliyor. Milliyetçi Hareket Partisi sadece terörle mücadeleyi değil, esnaf ,memur, çiftçi, işçi kısacası bütün insanları düşünüyor. AKP’nin bir vekil çıkarması için 78 bin oy alması gerekiyor. CHP’nin bir vekil çıkarması için 45 bin oya ihtiyacı var. Ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 milletvekili çıkarması için 68 bin oya ihtiyacı var. Hiç bir şey hayal değil. 306 oyla bir milletvekili kaybettik, hem de HDP’ye kaybettik. Yakışıyor mu Kocaeli’ye , Gölcük’e? Hayır. Sonra ne oldu? HDP milletvekili Ali Haydar Konca, bakan oldu. İlk icraatı ise Ermeni Soykırımı’nı kabul ediyorum.” demesiyle oldu. 25 gün sonra istifa etti. Ülkücü kardeşlerimizin arkadaş, akraba, eş ve dostlardan MHP’ye oy vermeye teşvik etmesini istiyorum. AKP’li kardeşim, CHP’li ulusal kardeşim. Bu ülkenin çimentosu, tuğlası, bekası Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Çünkü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar bu ülkede ancak 36 parçaya bölerler bizi.” dedi.

“ÜLKÜCÜ HAREKETİN İKTİDARI HAYAL DEĞİL”

 Gülen, “Bizler sizlerle varız. Canla başla çalışalım, mücadele edelim. Ülkücü hareketin iktidarı hayal değil. Biz “Hayır”cı bir hareketin mensupları değiliz. Biz her “Hayır” dediğimizde, bu ülke için hayırlı bir şeyler olan bir hareketin mensuplarıyız. Dik durun, Genel Başkanı’mız Devlet Bahçeli hep dik durdu. Bize diyorlar ki “Neden birleşmediniz, niçin koalisyon kurmadınız?” Sizlere doğruyu söylüyorum ki dün genel başkanım televizyonda açıklamayı yaptı. Bize hiçbir Allah’ın kulu koalisyon kuralım demedi. Bizden azınlık hükümeti istediler. Bizler sayısal olarak ülkenin iradesine hakaret etmemek adına dört şartla koalisyon kapılarını açtık. Yolsuzluğa adı karışmış herkesi yargılama, Anayasa maddelerinin ilk 4 maddesine müdahale edilmemesi, Çözüm süreci adı altında gerçekleşen çözülme sürecinin sonlandırılması ve Cumhurbaşkanı’nın anayasal görevi dışında görev yapmamasını istedik. Bunları kim istemez ki? Bunları kabul etmedikleri için “Hayır” dedik ve tekrar seçime gidildi.1 Kasım’da halkımızın bunları düşünerek oy vermesini istiyorum. Bu düşüncelerimle hepinizden teşekkür ederek seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 18.10.2015 14:32
Anahtar Kelimeler:
MHPGövde Gösterisi Yaptı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38