Şeker ve Ellibeş Artvinliler Derneğini ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Gölcük Artvinliler Derneğini ziyaret etti.

Şeker ve Ellibeş Artvinliler Derneğini ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Gölcük Artvinliler Derneğini ziyaret etti.

03 Şubat 2014 Pazartesi 14:05
Şeker ve Ellibeş Artvinliler Derneğini ziyaret etti
 Ziyarette AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, İlçe yönetimi, İl genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık, İdareciler, İşadamları ve esnaflar hazır bulundu. Gölcük Artvinliler Dernek Başkanı Akif Alponat ve Dernek yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Şeker, gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olduğu gözlendi.

 

Gölcük Artvinliler Dernek Başkanı Akif Alponat, yaptığı açılış konuşmasında Gölcük Artvinliler Derneğinin kuruluşundan bu güne kadar olan süreçte Derneğe yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz. Ayrıca bu gün burada bizlerle beraber olan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Derneğimizi ziyaret etmeleri bizleri son derece mutlu etmiştir bundan dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Ellibeş, Gölcük çok renkli yapısıyla Ülkemizin adeta küçük bir maketidir.78 Yıllık bir tarihi olan Donanma Kenti Gölcük her yönüyle bir bütündür. Bu gün gelinen noktada artık her yönüyle büyük bir ilçe olan Gölcük'te Ülkemizin dört bir köşesinden gelen insanlarımız burada yaşam sürmektedir. Bizim görevimiz İnsanlarımıza hizmettir, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelindeki tüm sivil toplum örgütleriyle uyum içinde bulunup bu güzel ve örnek dokuya sahip çıkmaktayız dedi.

 

Milletvekili İlyas Şeker, Kültür Dernekleri her yönüyle Ülkemizin olmazsa olmazlarındandır. Kültürün, örf adet ve geleneklerin yaşanması ve yaşatılması, genç nesillere aktarılması noktasında önemli bir görev üstlenmişleridir. Sayıları her geçen gün artarak güzel bir oluşum içerisinde tek bir çatı altında toplanmaya özen gösteren Gölcük Artvinliler Derneği başta olmak üzere Tüm Kültür Derneklerimizi kutluyor, başarılar diliyorum dedi. Milletvekili Şeker, konuşmasında ayrıca Kocaeli genelinde yapılan çalışmalar başta olmak üzere Ülke geneliyle ilgili konularda bilgiler verdi.

 

Konuşmaların ardından çaylar içilip sohbet edildi, Dernek yönetimi tarafından çeşitli yöresel ikramlar sunuldu.

Son Güncelleme: 03.02.2014 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38