banner28
banner23
banner36

Usta Çı-Rock konseriyle geçmişe yolculuk yaptılar

Büyükşehir’in ustalar ile çıraklardan oluşan Usta Çı'Rock isimli Rock grubu bu kez Gölcük Anıkpark’ta vatandaşları coşturdu  

Usta Çı-Rock konseriyle geçmişe yolculuk yaptılar

Büyükşehir’in ustalar ile çıraklardan oluşan Usta Çı'Rock isimli Rock grubu bu kez Gölcük Anıkpark’ta vatandaşları coşturdu  

02 Eylül 2022 Cuma 10:56
Usta Çı-Rock konseriyle geçmişe yolculuk yaptılar

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Usta Çı'Rock konserleri hız kesmiyor. Rock müzik severlerini buluşturan ve oldukça ilgi gören konserler serisi bu kez Gölcük Anıtpark’ta gerçekleşti. 60 yaş üzeri ve genç üyelerin harmanlandığı grupta hafızalara kazınmış türkü ve şarkılar, Gölcük’te dinleyiciyle buluştu. Eskimeyen türkü ve şarkılarla adeta geçmişe yolculuk yapan vatandaşlar, yaklaşık 2 saat süren konserde keyifli anlar yaşadı.

 

70’LERDEN GÜNÜMÜZE

Büyükşehir’in organize ettiği konserde Usta Çı’Rock grubu 70’lerden günümüze gelen şarkılarla rüzgâr gibi esti. Vatandaşların beğenisini kazanan Usta Çı’Rock grubu, Anadolu Rock Müziği’nin temsilcileri olan Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, İskender Doğan, MFÖ, Selda Bağcan ve Şebnem Ferah’tan seslendirdiği şarkılar ile Gölcüklülere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Bir döneme damga vuran şarkıların seslendirildiği konserde vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek eğlenceli zaman geçirdi.

 

USTA ÇI-ROCK KONSERLERİ DEVAM EDECEK

Hayatın içinde kendisine yer bulmak isteyen yaşlıların, genç bireyler ile bir araya gelerek oluşturduğu bir müzik grubu olan Usta Çı’Rock konserleri vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek. Usta Çı’rock Anadolu Rock grubunda Şef-Gitar-Klavyede Yetgin Kunter, Solist-Vokalde Nurgül Gezer, Deniz Mafizer, Kıvanç Canalkın ve Tahsin Keskin, Solo Gitarda Koray Kaptanoğlu, Bass Gitarda Mertcan Doğu, Klavye Orgda Özdemir Çimenot, Bateride Ferhan Şeker, Perküsyonda Yaşar Baytumur, Akustik Gitarda ise Özay Kaptanoğlu ve Flüt Gülşen Abdullaoğlu yer alıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38