banner28
banner23
banner36

‘’2. Atıcılık Şampiyonası’’ başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 9-11 Kasım tarihleri arasında ‘’2. Atıcılık Şampiyonası’’ düzenleyecek.

‘’2. Atıcılık Şampiyonası’’ başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 9-11 Kasım tarihleri arasında ‘’2. Atıcılık Şampiyonası’’ düzenleyecek.

06 Kasım 2018 Salı 12:43
‘’2. Atıcılık Şampiyonası’’ başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Derince’deki Atış Poligonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyona 09.00’da başlayacak. Şampiyonaya, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu (TAAF)’ın açıkladığı güncel Türkiye sıralamasına göre ilk 50 sporcu ile Mili Takım’da görev almış genç bayan - erkek sporcular katılacak. Ayrıca 2018 yılında Kocaeli’nde, federasyonun düzenlemiş olduğu müsabakalara katılmış olan sporcular da şampiyonaya katılabilecek.

İLK 6 SPORCUYA ÖDÜL

Müsabakada tek kategori üzerinden değerlendirilme yapılacak. Müsabaka 2 gün 75 +50 atış + final atışı şeklinde olacak. Müsabakaya katılacak olan yabancı sporcular Türkiye Atıcılık Federasyonu’na başvuru yapabilecek. Şampiyonada final atan ilk 6 sporcuya ödül verilecek. Finalde birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL, dördüncüye 800 TL, beşinciye 600 TL, altıncı olan sporcuya ise 400 TL para ödülü verilecek.

KATILIM ŞARTLARI

1-TAAF’ın Türkiye sıralamasında ilk 50 ye girmiş sporcular ve organizasyon tertip komitesinin belirlediği sporcular katılabilecek. Müsabakalara katılacak olan sporcular, 2018 yılı vizeli lisansı ve nüfus kağıdı ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapabilecek. Müsabakalar da TAAF Talimatları uygulanacaktır. Müsabakalarda bir aksama olduğu takdirde eleme yapma hakkı müsabaka tertip kuruluna aittir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38