banner28

6 şirkete el konuldu

TMSF, ilimizde faaliyet gösteren 6 şirkete el koydu

6 şirkete el konuldu

TMSF, ilimizde faaliyet gösteren 6 şirkete el koydu

02 Aralık 2016 Cuma 16:15
6 şirkete el konuldu

 Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında Türkiye genelinde 691 şirkete el koydu. Bilindiği gibi 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ Terör örgütü ile ilişkisi olan ya da maddi kaynak aktaran kurumlar tespit edilmişti. Bazı firmaların sahipleri ve ortakları da gözaltına alınmıştı. Bu firmalarla ilgili TMSF’den atak geldi. Türkiye genelinde 691 şirkete el konuldu, firma isimleri duyuruldu.

 

İŞTE O FİRMALAR

Açıklanan listede ilimizden de 6 firma yer aldı. İlimizde faaliyet gösteren Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Çakmak Market Gıda ve İhtiyaç Maddeleri pazarlama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, DECOTEK İnşaat Gıda Tekstil Orman Ürünleri Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, FVM İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, PROSİS Yangın Sistemleri Teknik Donanım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, SCALA Yapı Taahhüt Pazarlama Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38