banner28
banner23
banner36

AİLE HEKİMLİĞİ KOMİSYONU OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonuolağan toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi.

AİLE HEKİMLİĞİ KOMİSYONU OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonuolağan toplantısını sendika binasında gerçekleştirdi.

02 Aralık 2018 Pazar 16:25
AİLE HEKİMLİĞİ KOMİSYONU OLAĞAN TOPLANTISINI  YAPTI


 


Dokuz Madde Görüşüldü.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonu Komisyon Başkanı Recep Pehlivan Başkanlığında sendika binasında gerçekleştirdi. Toplantıya  Aile Hekimi Komisyon üyesi Aile Hekimi Funda Düven, Aile Sağlığı Elemanı Hacer Gündüz veAile Sağlığı Elemanı Derya Çalışkan katıldı. Şube Başkanı,   Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi ve Kamu Sen İl Kocaeli Temsilcisi Ömer Çeker’de Aile Hekimlerikomisyon toplantısında hazır bulundu. Komisyon üyelerinin belirlemiş olduğu günden çerçevesinde yapılan toplantıda  (9) dokuz madde görüşüldü. Görüşülen konular öncelik sırasına göre sıraya konularak çalışma yapılması ve yapılan çalışmanın neticesikamuoyu  ve konunun tarafları ile paylaşılarak ilgililerin bilgilendirilmesi kararlaştırıldı.

 Pehlivan; Sorunların Kaynağı ve Çözümü Görüşüldü.

Toplantı sonunda Komisyon Başkanı Aile Hekimi Recep Pehlivankonuşmada ; Toplantıda Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının çalışma hayatında yaşamış oldukları sorunların kaynağı ve çözümü görüşüldü çalışanlar ve halkımız adına faydalı bir toplantı oldu. Zaman ayırarak toplantıya iştirak eden Aile Hekimi Komisyon üyelerimize teşekkür ederim. Dedi.

ASM Çalışanlarının Mağduriyetleri Günden Güne Artmaktadır.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Periferde görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlık Elemanlarının sendikamıza iletmiş oldukları sorunlar Komisyon üyelerinin tespit edikleri günden çerçevesinde toplandı. Toplantıda Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) Sağlık çalışanlarının sorunlarının ve iş yükünün arttığına şahit oldum. Diyen Çeker;Sistemden  ve idarelerden kaynaklanan ciddi sorunlar olduğunu gelen şikayetlerden anlaşılmaktadır.ASM Çalışanlarının mağduriyetleri günden güne artmaktadır. Dedi.

ASM’lerin Kiraları Enflasyonun Çok Üzerinde Artırılmıştır.

Şube Başkanı Çeker; Örneğin: Vatandaşımıza hizmet verilen ASM’lerin kiraları enflasyonun çok üzerinde artırılmıştır. ASM içerisinde boş bölgelere çalışanın rızası olmadan usulsüz geçici görevlendirilmeleri, boş bölgelerde baktıkları hasta başı verilen ücretin tamamının verilmeyerek cüzi bir miktarın verilerek mağdur edilmeleri v.s gibi ciddi sorunları var. Bu sorunların tespiti ve giderilmesi için Aile Hekimliği Komisyonumuz yapmış olduğu çalışma önemlidir. Diyen Çeker; Komisyon üyelerimiz çalışmalara katkı sundukları ve vakit ayırdıkları için teşekkür ederim. Yapılan çalışmaları ilerleyen süreçte kamuoyu ve sağlık çalışanları ile paylaşacağız. Dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38