AK Parti Körfez’de mülakatlar tamamlandı

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyesi aday adayları için Körfez’de mülakat heyecanı yaşandı

AK Parti Körfez’de mülakatlar tamamlandı

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyesi aday adayları için Körfez’de mülakat heyecanı yaşandı

25 Ocak 2019 Cuma 18:13
AK Parti Körfez’de mülakatlar tamamlandı

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeleri için mülakatlar devam ediyor. 22 Ocak’ta Darıca ile başlayan meclis üyesi aday adayları için mülakatlar, Kandıra, Gölcük, Kartepe, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde tamamlandı. Bugün ise Körfez ilçe belediye meclis üyesi aday adayı olan 63 kişi mülakata girdi. Mülakata; AK Parti İl Başkan Vekili Mikdat Aydın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt katıldı.

63 DAVA ARKADAŞIMIZ İLE GÖRÜŞTÜK
İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, Körfez’e yeni dönemde hizmet verecek isimleri belirlemek için mülakat gerçekleştirdiklerini söyledi. Mülakatlar ile ilgili konuşan Büyükakın, “Meclis üyesi aday adayları ile mülakatlarımız devam ediyor. Bugün Körfez ilçemizden 63 dava arkadaşımızla görüştük. Samimiyet ve gayretle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Meclis üyesi aday adaylığı mülakatları, 27 Ocak’a kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38