Arslanbey’de kahvehane kurşunlandı

Kartepe’de bulunan bir kahvehane ve Sakarya'da aynı şahsa ait iş yeri, sahibinin husumetli olduğu kişilerce önceki gün sabaha karşı kurşunlandı

Arslanbey’de kahvehane kurşunlandı

Kartepe’de bulunan bir kahvehane ve Sakarya'da aynı şahsa ait iş yeri, sahibinin husumetli olduğu kişilerce önceki gün sabaha karşı kurşunlandı

27 Ağustos 2015 Perşembe 17:26
 Arslanbey’de kahvehane kurşunlandı

Kartepe Arslanbey’de bulunan bir kahvehane sabaha karşı kurşunlandı. Alınan bilgiye göre KartepeArslanbey Kışla Caddesi üzerinde bulunan Resul Topal’a ait kahvehane önceki sabaha karşı saat 03.30 sularında aralarında husumet olduğu öğrenilen şahıslar tarafından kurşunlandı. Yine Topal’a ait Sakarya’da bulunan iş yeri de iddiaya göre aynı kişiler tarafından saat 02.30 sularında aynı şahıslar tarafından kurşunlandı. İş yerinin kurşunlanması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler çevrede incelemelerde bulundu. 

İş yeri kurşunlanan Resul Topal, “Ben cezaevinden çıktım. Evliyim ve çocuğum var. Beladan uzak durmak istedim. İşlerim yolunda gitti. 2 iş yeri açtım. Eski takıldığım grup arkadaşlarım beni tekrar aralarına almak istedi. Ancak ben onlara uymadım. Başıma bu olaylar geldi. Benim anlamadığım bunu yapanlardan biri olan ve bu olayları azmettiren şahıslardan Celal A. O isimli şahıs hep girip çıkıyor. Sakarya’dan başlayıp Kocaeli’nde devam eden ve pek çok ilde yaşanan seri cinayet olaylarında tutuklanıp daha sonra serbest kalan bu şahıs, birçok olay gerçekleştirip yine serbest kalıyor. İş yerimi Aykut K., Erkut O. Ebubekir D. Ve Mustafa Ö. isimli şahısların birlikte kurşunladıklarını düşünüyorum. Kendilerinden şikayetçi olacağım” dedi.

Son Güncelleme: 27.08.2015 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38