Avrupa’nın en iyi kulüpleri Kocaeli’nde buluşacak

Büyükşehir’in ev sahipliğindeki 14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası, 4-5 Haziran’da gerçekleştirilecek

Avrupa’nın en iyi kulüpleri Kocaeli’nde buluşacak

Büyükşehir’in ev sahipliğindeki 14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası, 4-5 Haziran’da gerçekleştirilecek

02 Haziran 2016 Perşembe 17:45
Avrupa’nın en iyi kulüpleri  Kocaeli’nde buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu’nun organize edeceği 14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası, yurt içinden ve yurt dışından şampiyonlara ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin 81 vilayetinin yanı sıra Avrupa’nın en iyi kulüpleri, şampiyon olabilmek için Kocaeli’de tatamiye çıkacak. Büyükşehir’in ev sahipliğinde 4-5 Haziran tarihlerinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Salonu’nda yapılacak turnuvaya yerli ve yabancı 300’ün üzerinde sporcunun katılımı bekleniyor.

 

AÇILIŞ SERAMONİSİ 4 HAZİRAN SAAT 16.00’DA

Avrupa Karate Federasyonu'nun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonlarından olan 14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası’na bu yıl Kocaeli ev sahipliği yapacak. 81 ilden gelen kulüplerin Türkiye’yi temsil edeceği şampiyona, 4 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da takımların kata mücadelesi ile start alacak. Aynı gün saat 16.00’da ise protokolün katılımıyla açılış seremonisi düzenlenecek.

 

ÜMİT GENÇ VE BÜYÜKLER KATEGORİLERİNDE

14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası, ümit-genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek. İki gün sürecek organizasyonda toplam sekiz dalda madalya ve kupa sahiplerini bulacak. Organizasyonun son gününde yapılacak olan final müsabakaları ile Avrupa'nın en iyi kulüpleri belli olacak.

 

ŞAMPİYONAYA KATILACAK ÜLKELER

14. Avrupa Bölgelerarası Karate Şampiyonası’na Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İspanya, Sırbistan, Hollanda, Portekiz, Slovakya gibi önemli ülkelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda ülkenin katılımı bekleniyor.

 

TÜRKİYE GEÇEN YIL 3. OLDU

Geçtiğimiz yıl Fransa'nın başkenti Paris'te 13.'sü düzenlenen organizasyonda 15 kulübümüz ülkemizi temsil ederken, bir şampiyonluk, üç de ikincilik kupası kazanmayı başardı. Türkiye, 23 ülkenin mücadele ettiği turnuvayı genel klasmanda üçüncü olarak tamamladı.

 

Son Güncelleme: 02.06.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38