banner28
banner23
banner36

Bakan Özhaseki Kocaeli'de

Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Bakan Özhaseki Kocaeli'de

Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

10 Haziran 2016 Cuma 16:05
Bakan Özhaseki Kocaeli'de

 Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.  Burada yaptığı açıklamada Kocaeli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Bakan Özhaseki, “Çevre ve şehircilik adına Kocaeli örnek bir ilimizdir. İnşallah biz de bundan sonra yapacağımız işlerde sanayicilerimizi ve Büyükşehir Belediyemizi örnek gösterir, buradaki deniz, kara ve yeşil alanlardaki duyarlılığı her tarafa anlatırız. Bu güzel işler ve işbirliği için Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum.  Bundan sonra yapacağı projelerde Bakanlık tarafımıza düşecek her türlü görevde bizlerde kendilerinin yanında olacağız” dedi.   

 

KENTLERİN ELİ YÜZÜ AÇILDI

Ziyarette önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bizim hizmetimizin kökeni aslında belediyeciliğe dayanır. Bizim misyonumuzda olan geçmişteki arkadaşlarımız, belediye başkanlığı dönemlerinde iyi işler yaptılar. Kentlerin elleri ve yüzü açılırken, bizlerle birlikte şehirler hizmet gördü. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da yaptığı işler. Burada da beldeden başlayarak İbrahim Abinin yaptığı güzel projeler. Anadolu’nun birçok şehrinde ki arkadaşlarımızın destansı işleri vatandaşımız tarafından ödüllendirildi. Allah’a şükürler olsun çok güzel işler yaptık, bunla da iftihar ediyoruz. Gelecek günlerde şehirciliğin temel izlerini de belirleyeceğiz” diye konuştu.

 

YEREL YÖNETİMLER AÇISINDAN KENDİLERİ BÜYÜK BİR TECRÜBEDİR

Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterinin imzalanması sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu da, “Bakanımızı Kocaeli’mizde ve Büyükşehir Belediyemizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Şehircilik ve yerel yönetimler açısından kendileri büyük bir tecrübedir. Ülkemize ve kentlerimize sağlıklı şehirlerin oluşmasında öncülük edeceğinize ve hizmet vereceğine inandığımız bir kardeşimizdir. Kocaeli halkı adına hoş geldiniz derken, yeni görevinde de başarılar diliyorum” dedi. Bakan Mehmet Özhaseki’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, ve daire başkanları hazır bulundu.

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38