Başbakan Davutoğlu Kocaeli'de

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Çalıştayı’na katılmak için İzmit'e helikopterle gelenDavutoğlu'nu, helikopterin saat 11.20'de iniş yaptığı İzmit ilçesindeki atletizm pistinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu Kocaeli'de

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Çalıştayı’na katılmak için İzmit'e helikopterle gelenDavutoğlu'nu, helikopterin saat 11.20'de iniş yaptığı İzmit ilçesindeki atletizm pistinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve diğer yetkililer karşıladı.

15 Nisan 2016 Cuma 13:38
 Başbakan Davutoğlu Kocaeli'de
 Başbakan Davutoğlu Kocaeli'de

 

 Bakan Fikri Işık, Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekilleri, belediye başkanları ve yoğun izdiham altında salona girdi.  606 kişilik salonda, ayakta kimse bulunmadı. Toplantıya 30 yaş altı 500 genç alındı.Otobüsle buradan ayrılan Başbakan Davutoğlu, kendine sevgi gösterinde bulunan vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Kocaeli Gençliği'nin yüreğinde emek var, coşku var, böyle bir gençliğin Hocası olmak gurur veriyor. Sizler gibi talebelerim olduğu için arkaya hiç bakmayacağım. Bundan sonra bir hafta daha gezsek yorulmayız arkamızda "Kocaeli Gençliği var" derim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı'nı, Bakanımızı, vekillerimizi, AK Parti İl Başkanı'mızı kutluyorum. Her birininiz alnından öpüyorum. Artık sadece güzel yollar yapmakla yetinmemeliyiz. Ak Gençlik yetiştirmeliyiz. Bütün genç emekilerimiz selamlıyorum. Genç işçi, genç memur kardeşlerimi selamlıyorum. Mehmetçiklerimizi, polsilerimizi muhabbetle selamlıyorum. Hep mitinglerde sizin coşkunuzu gördüm. Bütün AK Parti Gençlik Kollarını tebrik ediyorum. Ama AK Parti Kocaeli Genlik Kolları birincilikle solladı geçti.

Kocaeli örnek bir ilimiz, teşkilatçı bir ilimiz. Bugünkü Gençlik Kolları'ndan inşallah nice vekiller, başkanlar çıkacak.

Böyle güçlü bir gençliğe sahip olan sadece AK Parti'dir. Bu sloganlarla 1 Kasım'da birinci olduk. Ayrıca burada bana babannemi hatırlatan genç kızlarımıza teşekkür ediyorum. Diğer partiler böyle halkla bir araya gelemiyorlar. Onlar kurultay oyunlarıyla meşgul. Biz ise seçimi bitirdik, kampanya havasındayız. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diyen Diyarbakır'dan Kocaeli'ye selam getirdim. Özgüvenli gençliğe selam olsun.

Biz hayallerimize kavuştuk. Hayali olmayanlar utansın ve düşünsün. Kendi adıma sizlerle birlikte olmaktan heyecan ve gurur duyuyorum. Gür sesle bizim kaybedecek bir saniyemiz bile yok diyerek yola devam edin. İftihar tablomuz oratada. Başınız dik olsun. Kocaeli'nin AK yürekleri AK yiğitler. Yanınızdan kitabı eksik etmeyin. Alternatif eğitim çok önemlidir.Muhataplarınızı anlamanız için alternatif üniversitelere yazılın. Birbirinize kanka olmaktansa birbirinizin dava olun. Hep talebe olun. Ben de hala bir talebeyim. Ne mutlu ki Gençlik Çalıştayı'nın programına baktığımda birçok işi bırakıp buraya geldim. Hazır olun hiç habersiz gelir sizi sınav yaparım. Gençler bize ilim lazım dediğimizde gelecek misiniz? Allah bu sesleri yüreğinizden eksik etmesin. 

EDEBİ ÖĞRETECEKSİNİZ

- Siz güzel örnek olacaksınız. Çatışmaya karşı edebi öğreteceksiniz. Sizden isteğim enerjinizi hep iyi yönde kullanmanız. Yaşlılarımıza, kadına ve çocuğa karşı hep şevkatli olacaksınız. Hep birleştirici olun. "O Kürt'tür, o alevidir " diyene biz kardeş deyin. Akil olun güvenilir olun. Ter dökemeden hiçbir kariyer hedefi yağmayın. AK Parti kariyer aşkıyla değil dava aşkıyla yaşar. Makama oturduğunda ise o makamın hakkını verir. 

HİÇBİR KEPENG İNMEDİ

-Gençler bunlar bizi tanımıyorlar. Bildiri yayınladılar. Kepenkler kapanacak Başbakan Diyarbakır'da protesto edilecek diye. Ama umdukları olmadı. Hiçbir kepeng inmedi, herkes beni mutlulukla karşıladı. Diyarbekir'deydim ve hep Diyarbekir'de olacağım. Bu terör oyunlarına karşı dimdik durdukları için çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin şehirleri ovaları, dağları terörden kazınıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. İşte gençler bunu örnek alın. Biz yola çıktık mı fire vermeyiz Allah'ın izniyle. Biz 14 yıldır vayetlere karlı mücadele eden biz partiyiz. Dokunulmazlık zırhıyla terör sözcülüğü yapanlara cevabını veriririz.

"HODRİ MEYDAN" DERİZ

Allahın izniyle hiçbir yerde teröre müsade etmeyiz. Hiç durmaz "Hodri Meydan" deriz. Bütün partiler yasa teklifine destek vermelidir. CHP Lideri Kılıçdaroğlu destek vermek zorunda kaldı. Buradan muhalefet partilere çağrıda bulunuyorum. Gelin dokunulmazlık zırhını ortadan kaldıralım.

Biz söz verdik mi mutlaka yaparız. Baş örtüsü yasağını kaldırdık. Bursları artırdık. Kendi işini kurmak isteyenlere kredi imkanı sağladık. Gençlerimizi GSS borçlarını sildik. Çeyiz hesabı uygulamasını da bu ya başlatıyoruz. Ve daha sayamayacağımız birçok yenilik yaptık. Biz söz veridk yaptık. Kocaeli'ye de verdiğimiz sözleri de tuttuk. Ne zaman Kocaeli Gençliği'yle buluşsak şarj oluyoruz. Biz size güveniyoruz. Selam olsun AK yürekler AK genliğe. Sağlıkla kalın. 

İzmit'te Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sabancı Kültür Sitesi'ndeki programı nedeniyle olağanüstü önlemler dikkat çekti. Salim Dervişoğlu Caddesi, Şahabettin Bilgisu Caddesi ve Dolphin Köprüsü'nde trafik bu yollarda kontrollü sağlanıyor. Polis önlemleri bu noktalardan itibaren başladı. Şehir içine zorunlu olmadıkça araçla girilmemesi tavsiye ediliyor.

 

Son Güncelleme: 15.04.2016 13:39
Anahtar Kelimeler:
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38