BAŞBAKANA ÇAĞRI !

Çok hassas günlerden geçiyoruz. Türkiye’ nin gündemi tek noktaya kilitlendi adeta.

BAŞBAKANA ÇAĞRI !

Çok hassas günlerden geçiyoruz. Türkiye’ nin gündemi tek noktaya kilitlendi adeta.

07 Mart 2014 Cuma 17:47
BAŞBAKANA ÇAĞRI !
  Çok hassas günlerden geçiyoruz. Türkiye’ nin gündemi tek noktaya kilitlendi adeta. Durum öyle bir hal aldı ki ailelerin bölüneceği noktaya gidiyor. Aynı siyasi görüşü taşımayan kardeşimiz, amcamız, halamız veya yakınlarımızla tartışamaz olduk. İddialar öyle boyutlara taşındı ki hakaret kelimesi yetersiz kalıyor. İşin ilginç ve daha önemli yanı; bir taraf iddia ediyor ve belgelere dayandırıyor. Karşı taraf aynı iddiayı başka belgelerle yalanlıyor.  Konu ise çok hassas, biri hırsız diyor, diğeri vatan haini diyor. Her iki tarafta birbirini yaralıyor. Bu sözler insanın kanına dokunuyor.

İddialar, kamu vicdanını ciddi anlamda yaralamakla beraber, siyasi tercihlerde ciddi sapma getirmemiştir. Genel kanı;  Bu iddialar doğru bile olsa, muhalefet bugünkü Türkiye’ yi yönetecek yeterlilikte görülmemektedir. Türkiye eski  Türkiye değildir. Çalındı denen paraların miktarı bile bunun bir kanıtı gibidir.

İktidarın dediği “ Türkiye’ de her şey toz pembe “ ve muhalefetin dediği “ Batıyoruz “ söylemlerine kimse inanmıyor. Bu ayrı bir tartışma konusudur. Yazımda değinmek istediğim konu farklıdır. Gidişat kötüdür ve  zannedildiği gibi seçimlerden sonra da her şey düzelmeyecektir. Her iki taraf ta kazandım diyemeyecek ve  diğer tarafın kaybettiğini iddia edecektir.  Görünen o ki değişen çok şey olmayacaktır.

Bu işin çözümü yine başbakana düşmektedir. Onun için Sayın Başbakanım buradan size seslenmek istiyorum.  Haklıyım, güçlüyüm diyorsanız, sinirlerinize hakim olunuz.  Öncelikle, düne kadar kader birliği ettiğiniz ve bugün de saygı duyduğunuz camiaya hürmeten liderine saldırmaktan vazgeçin. Muhalefete yıkıcı eleştirilerde bulunmayın. Seçimi bekleyin ve en kısa zamanda davaya ihanet edenleri ve varsa hırsızları önce siz açıklayın ve güvenilir adalete teslim edin.

Meydanlarda 17 Aralık operasyonunu anlatmanıza gerek yoktur. Anlamak isteyenler anladı. Anlamak istemeyenlere de anlatamazsınız. Bu konuda konuşmanın size de muhalefete de faydası yoktur.  Her kes anlamak istediğini anladı. Gündemi değiştirin. Yoksa iç çatışma ailelerden başlayacak ve sokağa taşacaktır. Lütfen kendinize gelin, saldırmayın, halkı kucaklayın. İki kişiden birinin oyunu, her kesi kucaklayınca aldınız. Bunu hatırlayın ve özünüze dönün.

En derin muhabbetle herkese saygılarımı sunuyorum.

Son Güncelleme: 07.03.2014 18:08
Anahtar Kelimeler:
BaşbakanaÇAĞRI !
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38