banner28
banner23
banner36

Başiskele MHP'de Oruç da aday

Öncelikle önümüzdeki seçim sürecinin tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini milletimizin selameti adına doğru kararlar alabilen yöneticilerin sevk ve idare makamlarına gelebilmeleri yüce rabbimden temenni ederim.

Başiskele MHP'de Oruç da aday

Öncelikle önümüzdeki seçim sürecinin tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini milletimizin selameti adına doğru kararlar alabilen yöneticilerin sevk ve idare makamlarına gelebilmeleri yüce rabbimden temenni ederim.

21 Ekim 2016 Cuma 14:58
Başiskele MHP'de Oruç da aday

Mhp Başiskele de Muhammet Alperen ORUÇ da aday:

Öncelikle önümüzdeki seçim sürecinin tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini milletimizin selameti adına doğru kararlar alabilen yöneticilerin sevk ve idare makamlarına gelebilmeleri  yüce rabbimden temenni ederim.

Başiskele ilçemizde siyaset yapma gayretinde olan tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu süreci aday arkadaşlarımla amacı ve gayesi sadece milletine hizmet olan bir anlayış içerisinde geçirmek niyetindeyim.

Bu kararımı anlayışla karşılayıp bana destek olan ilçe başkanım Serkan günaydına  da buradan bir kere daha teşekkürü borç bilirim. Şunun bilinmesini isterim ki benim adaylığım tamamı ile ilçe başkanlığımızın merkez kabul edilerek yapılan bir hizmet yarışıdır. Hiçbir yanlış anlamaya sebebiyet verecek ferdi yada birileri adına siyaset yapma anlayışını algılatacak en ufak bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek eylemlerde kaçınılarak ilçe başkanım ile yapmış olduğum istişareler neticesinde şekillenmiştir.

Olması gerekenin olduğu ilçeden kopmayan ilçenin emrinde teşkilatı yok sayarak yapılan bir adaylık değildir.

Tabii, olması gereken şekilde olan adaylığım, bir çok kişinin alışa gelmiş alışkanlıklarına ters gelebilir.Lakin bunun da benim nazarımda hiçbir önemi yoktur.

KİMSENİN ADAYI YADA ADAMI DEĞİLİM

Adaylığımdaki maksadım önümüzdeki  seçim sürecinde Başiskele mhp çatısı altında çalışma yapmış tek bir kişinin dahi liste dışı yada gönül dışı kalmaması içindir.

Bilindiği gibi kutuplaşmalar ve karşılıklı adaylıklar farklı merkezli listeleri kongre günü karşı karşıya getirebilir. Benim buradaki tercihin o cu bu cu denmeden ortak bir liste ile seçime gidilmesi ve kongreden sonra birileri kazanıp ilçe tekilatında göreve gelirken diğer bir adayı destekleyenlerinde bir daha partinin kapısından girmemesini doğuran nedenleri ortadan kaldırıp ortak bir yapı ile sonuca varmaktır.

ARAMIZDA KAN MI VAR?

Nasıl ki hz. Hamzayı şehit eden hz. Vahşi dahi peygamberimizce af edilip arkasında namaz kılmakla dahi şereflenmişse hepimiz yeniden bir ararda olabiliriz. Lakin bunun için önce hata yapıp da kırıcı söz söyleyenlerin kırdıkları insanlardan özür dilemeleri gerekir. Bunu sosyal medyadan yapmalarına gerek yok.

Biz geliyoruz çay var mı demeleri yeterli…

Her ne sebeple olursa olsun yüz kızartıcı bir suç teşkil etmeyen kişi özlük hak ve hürriyetlerine saldırı toplum önünde aşağılayıcı söylem ve eylemler ve dahi kanıt niteliği taşıyan esasa dayalı doküman belge olmaksızın bu sebepler oluşmaksızın ihraç çözüm değildir.

GÜNAYDIN ELİNİ DEĞİL GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Atama da olsa yönetime sahip çıkan ülke toz dumana çevrilmeye çalışılıp darbeci zihniyetçe ülkenin içinde bulunduğu zor şartlar fırsata çevrilmeye çaşılırken Mhp içerisindeki iç problemler kamuoyuna dev aynasında gösterilip akıl sahibi insanları dahi tarafgir olmaya zorlayan algı ve baskı stratejisi ihanet merkezli odalarda planlanırken bu işin maddi manevi külfetini neredeyse tek başına çeken ilçe başkanım elini değil gövdesini taşın altına koymuş iken dışarda durup da hele bir şu toz duman durulsun bakalım ne olur ona göre hareket ederiz, yarın ola hayr ola, şimdi kenarda sessizce bekleme oluşacak yapıyı takip etme vakti demeden  bir bütün olarak görev almış insanlarız. Bu sebeple adaylığımda dahil olmak üzere bu süreci başta ilçe teşkilatımız ve ilçe başkanım Serkan günaydınla omuz omuza götüreceğim. Bunun altında başka bir sebep arayan olursa dönüp vicdanına baksın.

İL DELEGASYONU

MHP BAŞİSKELE il delegasyonu asil yönetici 19 kişi ve geri kalanı da ilçe başkanını kazanacak olan arkadaşımızın hakkıdır. Bu sebeple yönetim oluşurken tüm adayların bir araya gelerek ortak çalıma yapmaları zaruridir.

KİMSE YOK SAYILAMAZ

Başiskele ilçe teşkilatının kuruluşundan bu yana ilçe yöneticiliği ve başkanlığı yapmış meclis üyesi ve başkan adayı olmuş herkesin fikri önemlidir. En ufak bir mahallemizin başkanı dahi yok sayılamaz görmezden gelinemez.

Her ne sebeple olursa olsun il delegasyonunu düşünerek Başiskelede siyaset üretmeye çalışacak olan çalışabilirmiyiz acaba zihniyetiyle Başiskelede en ufak bir müdahilliğini duymayı bırakın sezinlediğim bir yapı olursa bu yapının karşısında olurum.

 DELEGE AKIL FİKİR SAHİBİDİR.

Seçilen yöneticilerimiz ve dahil ek il delegelerimiz istedikleri adayı desteklemekte serbesttirler. En ufak bir yönlendirme söylem yapılamaz bu konu iki üç kişinin kendi aralarındaki fısıldaşmalarına dahi kapalı bir konudur. MHP lileri akılsız saymaktır. Konu bu kadar net ve açıktır. Her türlü pazarlık ahlaksızlık ve akılsızlıktır.

Başiskele genelinde değerli büyüklerimiz yapacağımız istişareler esnasında dileğimiz odur ki bizlere birleştirici bütünleştirici bir tavır içerisinde yaklaşım sergilensin şu olsun şu olmasın şeklindeki yaklaşımlar ne kabul edilebilir nede teklif edenin asalatine yakışır,nede bizim bu insanlarla yürüyecek bir adımımız vardır.

GÜNÜ BİRLİK DÜŞÜNMÜYORUM.

Bu seçimi alalım da hele sonrasına bakarız diye düşünmüyorum. Bunu düşünen siyaseti bıraksın bunun genel seçimi var yerel seçimi var sandığa adam lazım okula sorumlu lazım. Herkes hesabını buna göre yapsın. Vurarak çıktığın kapıyı bir gün çalmak zorunda kalırsın. Ya başın dik girersin yada hiç giremezsin olay bu kadar nettir.

Genel başkanımızın 15 temmuzda sergilemiş olduğu tavrın siyasi nimetini 100 yıl yiyeceğiz diye yan gelip yatanlardan olmayacağız. Şu an genel başkanımızın tüm ülke insanında dahi gönlünde bir yeri vardır. Hak ne zaman vaki olur bilinmez lakin şu an liderimiz bizim işimizi çok kolaylaştırmıştır. Akıllı siyasetçi dünü bugünü ve dahi yarını düşünerek hareket eder.

 

Muhammet Alperen ORUÇ kimdir.

07.08.1981 izmit doğumlu olan Muhammet Alperen ORUÇ  aslen Yeniköylü olup izmit baç çukurbağ mevkiinde büyümüştür.

Siyasi hayatına 2000 yılında Büyük birlik partisi Yeniköy BBP belde teşkilatı kurucu başkanı olarak başladı . Serhat duyarın BBP il başkanlığına atandığı İlbaşkanlık divanında kurucularının arasındadır. MHP Başiskele ilçe teşkilatına muzaffer yılmazın ilçe başkanlığını seçimle kazandığı listede yer aldı.Mhp  başiskele ilçe teşkilat başkanlığı görevini üstlendi.

Mhp de değişim rüzgarları esmeye başlandığında Muzaffer yılmazın görevinin sona ermesinin ardından genel merkezden gelen atama ile ilçe başkanı olan Serkan günaydının yanında yer aldı ve halen Mhp başiskele ilçe başkanlığı ilçe sekreterliği  görevine devam ediyor.

Bunların yanında Başiskele pazarcılar derneği yönetim kurulu üyeliği ve bir dönem dernek başkanlığı görevlerinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babası olan ORUÇ halen Başiskele Yeniköy de ikamet ediyor ve ticaret ile uğraşıyor.

Son Güncelleme: 21.10.2016 14:59
Anahtar Kelimeler:
MHPBaşiskeleOruçAlperen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38