banner28

Başkan Baran’dan 10 Ocak mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Başkan Baran’dan 10 Ocak mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

09 Ocak 2019 Çarşamba 12:01
Başkan Baran’dan 10 Ocak mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir” diyen Başkan İsmail Baran, kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunu vurguladı.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLAR

Başkan İsmail Baran, “Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır.

Bilgi aktarımının yanı sıra yeri geldiğinde yöremizin, bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun da yararınadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38