Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi.

Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi.

10 Eylül 2016 Cumartesi 19:52
Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

 

Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar örnek gösteriliyor. Bu hepimizin başarısıdır. Bir toplumun efendisi, en değerlisi o topluma hizmet edendir” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ

Bayramlaşma programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Doç Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri, iştiraklerin genel müdürleri ve personel katıldı. Büyükşehir olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, bir bayrama daha kavuşmanın coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

BAŞKAN: BÜYÜKŞEHİR ÖRNEK BİR KURUMDUR

‘’Millî ve manevi bayramlarımız, kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın zirve yaptığı mutlu anlardır’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kurban yakınlaşmadır.  Kurban Bayramı fakirin halinden anladığımız, lokmamızı din kardeşimizle bölüştüğümüz, çocukların güldüğü, yaşlıların hatırlandığı

günlerdir. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin fertleri birbirlerinin sevincini, kederini paylaşan, dertlerini dinleyen örnek bir kurumdur’’ şeklinde konuştu.

 

‘’MUTLU BİR KENTİN ANAHTARI’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli denildiği zaman akla özveri, dayanışma, nezaket ve çalışkanlığın geldiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Değerli çalışma arkadaşlarım, kentimizin sorunlarının en kısa sürede ve etkin çözümü için bugüne kadar mutlak surette nasıl ki işbirliği

ve dayanışma içinde çalıştıysak, aynı özveriyi çıtayı daha da yükselterek göstermemiz gerektiği inancındayım. Çünkü sizlerin başarısı, mutlu bir kent kapısının anahtarıdır’’ şeklinde konuştu.

 

PERSONELLE TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Konuşmasının sonunda Büyükşehir personelinin ve Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi bayramın ikinci günü olan 13 Eylül Salı günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 14.30’da yapılacak 26. Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davet etti. Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Vekili Özak ve Genel Sekreter Büyükakın, personelle tek tek bayramlaştı.

Son Güncelleme: 10.09.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38