banner28
banner23
banner36

Başkan Gölcük esnafını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün bir gününü ayırdığı Gölcük’te incelemelerde bulundu.

Başkan Gölcük esnafını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün bir gününü ayırdığı Gölcük’te incelemelerde bulundu.

31 Mart 2016 Perşembe 11:47
Başkan Gölcük esnafını ziyaret etti

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün bir gününü ayırdığı Gölcük’te incelemelerde bulundu. Gölcük esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, esnafı iş yerlerinde ziyaret etti, alışverişe gelen vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Gölcük’ün Kocaeli’nin parlayan yıldızı olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gölcük halkının hayalleri, dilek ve önerileri hizmetlerimize yön veriyor, ufkumuzu açıyor’’ dedi.

Donanma Mahallesi ve Şehir Merkezinde esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu’na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşlik etti. Esnaflarla tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek, esnafımızın ve halkımızın huzuru ve rahatı için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Ziyaretlerde esnafın sorunlarının çözümü noktasında her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli'nin her noktasında belirli periyotlar halinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde, ülke ekonomisinin gelişmesiyle birlikte esnafın işlerinin de her geçen gün düzeldiğini gözlemlediklerini ifade ederek vatandaşlarla değişik konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Gölcük esnafı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Son Güncelleme: 31.03.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38