banner28
banner23
banner36

Başkan Osman Badem ne yapacak?

Dünden beri telefonlarımız ve maillerimiz çok aktif. Neden Osman Badem’i hedef alıyorsunuz diye soruyor herkes.

Başkan Osman Badem ne yapacak?

Dünden beri telefonlarımız ve maillerimiz çok aktif. Neden Osman Badem’i hedef alıyorsunuz diye soruyor herkes.

06 Şubat 2014 Perşembe 18:32
Başkan Osman Badem ne yapacak?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bizim kimseyi hedef aldığımız yok. Çok süredir Körfez  kamuoyunda sessizce söylenilenleri gün yüzüne çıkarttık. Kamuoyunun Ak Parti ve adayları ile ilgili konuştuklarını ve iddialarını dile getirdik. İnsanların cesurca ortaya çıkıp da konuşamadıkları şeyleri paylaştık sizlerle.

İnsanların şahsına yönelik olumsuz bir düşünceyi bugüne kadar hiç kaleme dökmedik. Kimseye hedef tahtasına koyup çıkarlarımız ve menfaatlerimiz doğrultusunda hakaret etmedik yada yerden yere vurmadık. Kamuoyunun konuştuğu olaylar hakkında yorum yapmak yada bir takım düşünceleri paylaşmak da bizim görevimiz.

Körfez’deki sesizlik tehlike arz ediyor

Ne dedik. Osman Badem bu işi beceremiyor dedik. Sebeplerini de ortaya koyduk. Ak Parti içinde yaşanılan sıkıntının eğer hemen  üstüne gidilmezse daha büyük boyutlara ulaşabileceğini söyledik. Bu noktada Ak Parti ilçe başkanının üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmede kamuoyunun da çok konuştuğu yetersiz kaldığı görüşüne yer verdik. Sayın Osman Badem’in bir an önce masaya yumruğunu vurup Ak Parti’de birlik ve bütünlüğü sağlaması gerektiğini vurguladık. Yani biz aslında Ak Parti için “Ayağınızı denk alın yoksa seçim sizin açınızdan sıkıntılı geçecek” dedik.

Birilerine yalakalık yapmak adına “İşte büyük başkan, işte oyumuz şu kadar, seçimde %60  alacağız” gibi söylemleri manşete taşıyıp da ne kamuoyunu ne sizleri ne de kendimizi aldatamayız. Kimse kusura bakmasın. Görünen köy kılavuz istemez. Dost acı söyler. Bizim derdimiz ne Osman Badem ne de Ak Parti’nin seçimi kazanması yada kaybetmesi değildir. Biz konuşulanları ve iddiaları dile getiririz. Beğenen katılır, beğenmeyen katılmaz. Bu işin sonunda 30 Mart gecesinde insanların yüzüne bakacak bir onurla çıkmak da var.

Menfaat ve çıkar İstekleri

Osman Badem ile ilgili yazdığımız yazıyı olumsuz değerlendirenler “Daha adam kaç aylık başkan ki? Neyi yapmadığını gördünüz ki? Bu adam kadar dürüst başkan yok ki? Niye bu kadar saldırgansınız anlamıyorum?” vb yorumlarını duyduk. Haklı bulanlar da “ Bunlar az bile. Ak Parti’de pazarlıklar daha bitmedi. Gelin açıklayalım .Onların ne tür menfaat ve çıkar isteklerini diyorlar. Birileri menfaatlerinin ve kirli çamaşırlarının ortaya çıkacak olmasından rahatsız. Herkes birilerinin adamı olmuş. Birileri sessiz konuşuyordu siz bu sesi dile getirdiniz.” vb yorumlarda bulunuyor.

Bunun dışında tabi tarafımıza hakaretamiz yakıştırmalar yapan da var, tebrik eden de. Bizim duruşumuz ise farklı. Biz bir sorunu dile getirdik ve kamuoyunun beklentilerini yazdık. Bak  Sayın Osman Badem senin  Başbakan’nın nelerle uğraşıyor . Paralel Yapı diyor, Cemaat diyor, Milli irade diyor, Sağlam irade diyor.Bu seçimi bi farklı önemsiyor. Ama siz nelerle uğraşıyorsunuz artık kendinize gelin ve bu işe çözüm bulun. Sayın Badem Bu sorunları hallederse biz kalkıp onu da dile getiririz ve “Bravo. Biz yapamazsınız demiştik ama, siz bütün teşkilatı bir araya getirip sorunu çözdünüz. Biz yanılmışız” deriz. Bundan da hiç gocunmayız emin olun.

Ancak herkes şunu kabullenmeli önce. Körfez Ak Parti’de şu sancılı bir dönem var. Bu atlatılabilir mi? Evet atlatılır. Bunun için ne gerekli? Hani başbakanın şu meşhur reklamlarını astılar ya. “Sağlam İrade” diye. İşte Ak Parti Körfez ilçe teşkilatında da sağlam bir irade gerekli. Derleyecek. Toparlayacak, birleştirecek ve bütünleştirecek. Sayın Osman Badem’e düşen görev bu. İşte kamuoyunun konuşup da başarısız bulduğu ve bizim de bu noktada kendisini eleştirdiğimiz sayın Badem ise hala sessizliğini koruyor. Biz bu sessizliği iyiye yoruyoruz inşallah.

Bu konuda yazıklarımız doğru çıkınca ortaya çıkıp “bak demedik mi” diye böbürlenmeyiz. Bu noktada gururlu ve kibirli olmak bize yakışmaz. Biz işimizi yapıyoruz. Kamuoyunun söylediklerini, iddialarını ve konuştuklarını dile getiriyoruz dile getirmeye de devam edeceğiz.

Kalın sağlıcakla…

 

Son Güncelleme: 09.02.2014 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38