banner28
banner23
banner36

Belediyelerde temizlik devam edecek

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, FETÖ terör örgütüyle mücadele kapsamında yapılan operasyonları değerlendirerek, Bu mücadele biz tespit ettiğimiz sürece devam edecek. Bu 70 yılda sürse de devam edecek. Belediyelerimizde çalışmalar devam edecek” dedi

Belediyelerde temizlik devam edecek

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, FETÖ terör örgütüyle mücadele kapsamında yapılan operasyonları değerlendirerek, Bu mücadele biz tespit ettiğimiz sürece devam edecek. Bu 70 yılda sürse de devam edecek. Belediyelerimizde çalışmalar devam edecek” dedi

27 Eylül 2016 Salı 13:34
Belediyelerde temizlik devam edecek

 AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il binasında gerçekleşen haftalık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Parti gündeminden ülke gündemine birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Ceyhan, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Ceyhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Türkiye’nin ana gündemi terörle mücadele. En önceliğimiz FETÖ terör örgütüyle yapılan mücadeledir. Bu mücadeleler yapılırken bazı zamanlarda arzu etmesek de güvenlik güçlerimizden ve vatandaşlarımızdan şehit haberleri geliyor. Bu hepimizin yüreğini yakıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Artık bu yoldan geri dönüş yok. Artık bu ülkede terör bitene kadar, bir tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz sürecek.

 

MÜCADELE DAHA BİTMEDİ

FETÖ terör örgütü 15 Temmuz’da devlete bir darbe vurmak istedi. Ama Cumhurbaşkanından vatandaşına kadar tüm vatandaşları karşısında görünce geri adım atmak zorunda kaldı. Fakat bu mücadele daha bitmedi. Biz de bu mücadelenin sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Terörle mücadele hem doğu ve güneydoğuda hem de FETÖ ile devam ederken bir yandan da Fırat Kalkanı operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Ama özellikle ana muhalefet partisi lideri Fırat Kalkanı operasyonunun ne anlama geldiğini ya anlamıyor yada anlamak istemiyor. Özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nun başına gelen hepimizin kınadığı Artvin’deki olaydan sonra yaptığı talihsiz açıklamalar var. Biz buradan tüm CHP ailesine sesleniyoruz. 15 Temmuz ruhu tüm Türkiye için gerekli.

 

TESADÜF DEĞİL

Sayın Fikri Sağlar, Cerablus’a girdik ama kiminle savaştığımızı bilmiyoruz demiş. Yazık bu kadar siyasi tecrübeye. Türkiye’nin kendi güvenliği için yaptığı bir operasyonu anlamayan muhalefet üyelerinin bu ülkenin gerçeğinden ne kadar uzak olduğunu gösterir. Fırat Kalkanı’nın bu ülkenin birliği ve bekası için ne kadar önemli olduğunu anlatmamıza gerek yok. Silahlı olarak terör örgütlerinin işini yapamadığını gören dış güçler bu kez ekonomik tetikçilerini devreye soktu.  Geçtiğimiz günlerde ekonomi puanı açıkladı. Cumhurbaşkanımız BM kürsüsünden dünya 5 ‘ten büyüktür deyince tetikçiler hemen harekete geçmiştir. Bu işlerin kimse tesadüf olduğunu kimse kimseye söylemesin. Türkiye bu numaraları yutmaktan vazgeçti. Onlar ne yaparsa yapsınlar Türkiye büyümeye devam edecek.

 

DARBE OYUNCAK DEĞİLDİ

Devletimiz yaklaşık 70 gündür her noktadan mücadelesini yürütüyor. Bu noktada başta silahlı unsurlar olmak üzere bu mücadelesini yürütüyor. Muhalefet başta olmak üzere sanki bu darbe hiç olmamışçasına mağduriyetler çok psikolojisini yaratmaya çalışmasın. Muhakkak bireysel manada birkaç kişinin yaşadığı mağduriyeti 15 Temmuz’da milletimizin yaşadığı mağduriyetin üstünde tutmasın. Darbe oyuncak değildi. Gerçekten yapıldı. Bu ülkenin cumhurbaşkanının canına kast edildi. O nedenle kimse bu işi sulandırmaya kalkmasın. Her an milletçe tetikte olacağız. Bununla birlikte bizim partimize de gelenler oluyor. Mağduriyetini ispat edenlere elimizden geleni yapıyoruz. BU bağlamda hem parti olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz.  Bu yapı basit bir yapı değildir. Hali hazırda belediyelerimizin tutamında 162 kişi incelemeye tabi tutuldu. Bunlardan başta 34 kişi tekrar görevine iade edildi. 32 kişinin ise ilişiği kesildi. Geri kalanlarla ilgili inceleme devam ediyor.

 

BELEDİYELERİMİZDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sadece pasif bir hesabı olan kişileri de terör örgütüyle aynı kefeye koymak mümkün değildir. Bu konuda belediyelerimiz ve biz gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Ayın 30’unda danışma meclisimizi Antikkapı’da gerçekleştireceğiz. Darbenin öncesinde belediyelerimiz ziyaret edip çalışmaları yerinde inceliyorduk. Darbe araya girince ara vermiştik. Şimdi bu ziyaretlere yeniden başlayacağız. Teşkilat çalışmalarımızı kaldığımız noktadan devam edeceğiz. Asgari ücretle alakalı bir çalışma vardı.  Vergi kesintisiyle birlikte hiç kimsenin cebine bin 300 liranın altına para girmemesi için çalışmalarımız sürüyor. Milletimizin ekmek zammıyla ilgili hukuki sürecinin altı bağlanmış oldu. Kılıçdaroğlu utandım demiş. BM toplantısında Erdoğan konuşurken utandık demiş. Ben sayın Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinden utandım. Sayın Kılıçdaroğlu’nun fabrika ayarlarında problem vardır demektir. Sayın Kılıçdaroğlu kusura bakmayın bu millet sizden utanıyor.

 

HOLLYWOOD’DAN MI GELDİLER

Basın mensuplarının CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın, ‘AKP’nin içinde hiç mi görevden alınacak isim yok’ söylemlerini sorması üzerine Ceyhan, “ Anlaşılmayan bir soru var. FETÖ sadece AKP için yapılmış bir organizasyon değil. Bence bu soruyu onların bize değil bizim onlara sormamız lazım. Sayın Deniz Baykal’ı kaset skandallarını hatırlatmak isterim. Daha geçen gün sayın Baykal buradaydı. Neden bu partide kasetlerle operasyonlar yapıldı. Herhalde bu kasetleri Hollywood’dan gelip çekmediler. Bu partilerin içinde hiç mi FETÖCÜ yok. Yoksa bu partilerin içinde neden bu kadar kavga oluyor. Bence onların iyi incelemeleri lazım. Yoksa yarın bir gün AKP ye yapamadıklarını CHP’ye CHP liderine yaparlar. O zamanda bir farketmedik demesinler. Haydar Akar tramvaya oyuncak demiş. Tamamlanınca beraber göreceğiz oyuncak mı değil mi. Haydar Bey’i severim” dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38