Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de:

"CHP de artık milletin gücüyle iktidar olmaktan ümidini kesti artık. CHP, paralel yapıya bel bağlayan parti haline geldi" - "Türkiye artık yüksek teknolojiye dayalı ürünler üreten ülke konumuna geliyor. 2023'te Türkiye, yüksek teknoloji üreten Süper Lig takımları arasına girecek"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de:

"CHP de artık milletin gücüyle iktidar olmaktan ümidini kesti artık. CHP, paralel yapıya bel bağlayan parti haline geldi" - "Türkiye artık yüksek teknolojiye dayalı ürünler üreten ülke konumuna geliyor. 2023'te Türkiye, yüksek teknoloji üreten Süper Lig takımları arasına girecek"

24 Şubat 2014 Pazartesi 09:59
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de:
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "CHP de artık milletin gücüyle iktidar olmaktan ümidini kesti. Artık CHP, paralel yapıya bel bağlayan parti haline geldi" dedi.

Işık, partisinin aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Kocaeli'de 30 Mart'taki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi ile diğer 12 belediyede seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Seçim sonunda görevleri sona erecek bazı belediye başkanlarına teşekkür eden Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Kocaeli'ye selam söylediğini kaydetti.

"Partimizi, ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak amacıyla kurduk" diyen Işık, "Yeniden büyük Türkiye'yi oluşturmak idealiyle yola çıktık. Partimizin kuruluşunun 13. yılında, iktidarımızın 12. yılına girdiğimiz bu dönemde AK Parti'nin, özelde de Kocaeli'nin ne denli güçlü bir kadro hareketi olduğu bugün yine ortaya çıktı. Biz kadro hareketiyiz. Şahsımız için değil, ülkemiz için siyaset yapıyoruz. Makam için siyaset yapanlar, bunlar gittiği zaman hemen davalarını terk eder ama AK Parti'liler sonuna kadar büyük Türkiye ideali için birlikte yürümeye devam eder" ifadesini kullandı.

- "Yakında kendi tabletimizi ve savaş uçağımızı da üreteceğiz"

30 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını anımsatan Işık, milletin kendilerine her seçimde artan oy oranıyla destek verdiğini vurguladı. 

Işık, yerel seçimlerde de milletin kendilerine destek vereceğine inandığını belirterek, "2002'de maalesef namerde muhtaç bir ülkeydik, bugün artık yardım eden ülke konumuna geldik. 2002'de deprem yardımlarını emekli ve memur maaşı olarak dağıtan bir ülkeydik, bugün artık deprem olan ülkelere ciddi yardımlar gönderen ülke konumuna geldik. 2002'de Türkiye alan eldi, bugün veren el oldu. Bugün artık uydumuzu, topumuzu, tüfeğimizi, gemimizi, tankımızı, insansız hava aracımızı, helikopterimizi ve füzemizi üretiyoruz. Kendi yazılımımızı kendimiz üretiyor ve ihraç ediyoruz. İnşallah yakında kendi tabletimizi ve savaş uçağımızı da üreteceğiz. Türkiye, artık yüksek teknolojiye dayalı ürünler üreten ülke konumuna geliyor. 2023'te Türkiye, yüksek teknoloji üreten Süper Lig takımları arasına girecek" şeklinde konuştu.

- "Muhalefet paralel yapıdan medet umar hale geldi"

"Biz Türkiye'yi büyüttükçe maalesef muhalefet hedef küçültüyor" ifadesini kullanan Işık, AK Parti 500 milyar dolar ihracat hedefi koyunca muhalefetin iktidardan partilerini uzaklaştırmak için farklı oyunlara giriştiğini söyledi.

Işık, şöyle devam etti:

"CHP de artık milletin gücüyle iktidar olmaktan ümidini kesti. Artık CHP, paralel yapıya bel bağlayan parti haline geldi. Muhalefet, paralel yapıdan medet umar hale geldi. Muhalefet, 'bu yolsuzluktan bir şey çıkar da bize gün doğar mı?' anlayışıyla hareket ediyor. Biz Kocaeli'de samimiyetle hizmet hareketinin içinde bulunan kardeşlerimizi seviyoruz. Onların Allah rızası için ülke sevgisiyle yaptıkları hizmetleri takdir ediyoruz. Onlara destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Bizim sorunumuz, bu samimi insanların emeğini birtakım küresel güç odaklarıyla işbirliği içinde ülkenin aleyhine kullanmaya çalışan hareketin merkezine çöreklenmiş paralel yapıyladır. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Biz istiyoruz ki Türkiye'de devletin içinde devlet, hukukun içinde hukuk, emniyetin içinde emniyet olmasın.

Türkiye'de milli iradenin tek tecelligahı (yansıma noktası), sandık ve hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olsun. İnşallah 30 Mart'ta sizler gereğini yapacaksınız. İnanıyorum ki 12 ilçe belediyemizde ve Büyükşehir Belediyemizde sizlerin çalışması ve milletimizin teveccühüyle AK Parti hizmete devam edecek." 

Işık, konuşmasının ardından belediye başkan adayları ve diğer yöneticilerle fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 24.02.2014 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38