‘’Birlik ve beraberlik ruhumuzu asla bozamazlar’’

Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayı toplantısında Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı konuşuldu

‘’Birlik ve beraberlik ruhumuzu asla bozamazlar’’

Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayı toplantısında Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı konuşuldu

18 Mart 2016 Cuma 14:01
‘’Birlik ve beraberlik ruhumuzu asla bozamazlar’’

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı toplantısında gündeme sonradan eklenen 3 madde ile birlikte 129 madde görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yurtdışında olması nedeni ile oturumu yöneten Başkan Vekili Zekeriya Özak, yaşanan alçakça saldırıyı lanetledi. Başkan Vekili Özak, “Bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik ruhudur. Türk milletinin bu birliğini geçmişte olduğu gibi şimdide hiç kimse bozamayacaktır” ifadesini kullandı.

 

TERÖR SALDIRISI KONUŞULDU

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı olağan toplantısında Ankara Kızılay’da 37 vatandaşımızın vefat ettiği hain terör saldırısına değinen Başkan Vekili Özak, ”Ankara’da hain ve alçakça bir saldırı yapıldı. Allah’tan ölenlere rahmet, yararlılara şifalar diliyorum. Bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik ruhudur. Çanakkale’de olduğu gibi milletimiz bu birlik ve beraberlik ile yaşayacaktır. Bu doğrultuda vatanı ve milleti uğruna şehit olanları rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

 

HÜSEYİN YILMAZ’A ACİL ŞİFALAR

Siyasette çok farklı düşüncelerin olmasına rağmen vatandaşlar için hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Vekili Özak, ”CHP Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz’a acil şifalar diliyorum. Kendisi samimi ve özveriyle çalışmalar yapan bir arkadaşımız. Bir an önce kendisini aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

129 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Konuşmaların ardından meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı 129 gündem maddesi görüşüldü.

Son Güncelleme: 18.03.2016 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38