''Bitmeyen Mücadele Çanakkale'' ye yoğun ilgi

Bilgievi öğrencilerinin rol aldığı "Bitmeyen Mücadele Çanakkale" oyunu büyük beğeni kazandı

''Bitmeyen Mücadele Çanakkale'' ye yoğun ilgi

Bilgievi öğrencilerinin rol aldığı "Bitmeyen Mücadele Çanakkale" oyunu büyük beğeni kazandı

20 Mart 2016 Pazar 14:34
''Bitmeyen Mücadele Çanakkale'' ye yoğun ilgi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri öğrencilerinin oynadıkları "Bitmeyen Mücadele Çanakkale" tiyatro oyunu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sanatçısı Mehmet Beyazıt Uzgaş'ın yazıp yönettiği ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Eğitmeni İnci Cevher Uzgaş'ın yönetmen yardımcılığını yaptığı "Bitmeyen Mücadele Çanakkale" tiyatro oyunu Süleyman Demirel Kültür Merkezi SDKM 'de sergilendi. Bilgievi Öğrencilerinin oynadığı tiyatro oyunu sırasında Büyükşehir Konservatuarı müzik eğitmenleri de seslendirdiği birbirinden güzel Çanakkale türküleri de programa ayrı bir tat kattı.

 

SALON TAMAMEN DOLDU

SDKM Büyük sahne de sergilenen Tiyatro oyununa vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Salonun tamamen dolduğu programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Bilgievleri eğitmenleri ve veliler katıldı.

 

BİTMEYEN MÜCADELE ÇANAKKALE

 "Bitmeyen Mücadele Çanakkale" tiyatro oyunu tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan Çanakkale Savaşı'nı konu alıyor.  Türk milleti yalnızca can kaybına uğramakla kalmadı. O dönemde hiç mezun veremeyen okullar oldu. Savaşı kazanmıştık ama okumuş yazmış insanlarımızı savaşta kaybettik. Destan yazan kahraman atalarımızın anısına yazılan oyunu oynayan minik Bilgievi öğrencileri oyun sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş Oyunun Yazarı ve Yönetmeni Mehmet Beyazıt Uzgaş'a çiçek takdim etti.


Son Güncelleme: 21.03.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38