banner28
banner23
banner36

Bu defa öğretmen veliyi dövdü

Dilovası; bir öğretmeninin, kendisine diklenen öğrenciyi ardından da bunun hesabını sormaya gelen amcasını dövdüğü iddialarıyla çalkalanıyor

Bu defa öğretmen veliyi dövdü

Dilovası; bir öğretmeninin, kendisine diklenen öğrenciyi ardından da bunun hesabını sormaya gelen amcasını dövdüğü iddialarıyla çalkalanıyor

18 Nisan 2016 Pazartesi 18:38
Bu defa öğretmen veliyi dövdü

 Neredeyse her gün bir velinin bir öğretmeni darp ettiği haberleri yayınlanan ülkemizde sonunda bunun tersi bir olay yaşandı. İddialara göre Dilovası’nda bir öğretmen, önce kendisine ‘diklenen’ öğrenciyi ardından da dayağın hesabını sormaya gelen öğrencisin velisini dövdüğü iddialarıyla çalkalanıyor.
Dilovası Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda geçtiğimiz günlerde yaşandığı öne sürülen öğretmenin öğrenciye ve velisine dayak olayı iddialara göre öğrencinin öğretmene kafa tutmasıyla başladı. Edinilen bilgi ve iddialara göre S.K. isimli öğrenci, Türkçe dersinde kendisine ait olan değil arkadaşlarına ait olan bir sıraya oturdu. Öğrencinin buradan kalkması istendiğinde de S.K., bu duruma tepki gösterdi. İddiaya göre Eğitim Bir Sen üyesi Türkçe öğretmeni A.U., öğrenciye önce vurdu, sonra yerine geçmesini istedi.

AYNISINI YİNE YAPARIM

Öğrenci kendi sırasına yürüdüğü esnada da sınıfta gülüşmeler oldu, gülüşmelere kızan öğrenci S.K., ‘Ne gülüyorsunuz’ diyerek tepki gösterdiğinde öğretmen A.U., öğrenciye bir darbe daha indirdi. Öğretmeni tarafından darp edildiğini iddia eden S.K., bulduğu ilk fırsatta Dilovası’nda esnaflık yapan amcası A.K.’ya başına gelenleri anlattı. Yeğeninin darp edilmiş olmasına sinirlenen amca A.K., soluğu  okul idaresinde aldı. Şahıs şikayetini aktarırken müdür odasına öğretmen A.U. da çağırıldı. Türkçe öğretmeni A.U., olayı kendi çerçevesinden değerlendirirken ‘Bir daha diklensin bir daha yaparım’ dedi, buna tepki gösteren amcaya da bir yumruk darbesi indirdi. Okul idarecilerin devreye girmesiyle taraflar birbirinden ayrıldı, amca A.K., hastaneye gitti. Açılan kaşına 4 dikiş atılan A.K., travma ihtimaline karşı beyin filmi çekildi, doktordan da darp raporu aldı. 13 yaşındaki yeğeni A.K.’nın da raporuyla birlikte karakola giden amca yeğen, kendilerine dayak attığı iddiasıyla Türkçe öğretmeni A.U.’dan şikayetçi oldu. Bu arada öğretmen A.U.’nun da amca A.K.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

ŞİKAYETÇİ OLMAYACAKLARDI

Öte yandan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay yaşanan olayla ilgili olarak, “Olay geçen hafta yaşandı. Yaşanan olayla ilgili olarak valiliğe gerekli yazılı açıklamaları yaptık. Her iki taraf arasında bir arbede meydana gelmiş. Kavga gibi bir durum söz konusu değil. İki tarafında birbiri ile barışmaları söz konusuydu ancak nasıl olduysa her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu” diye konuştu. Yaşanan olayla ilgili olarak Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serkan Soysal da, “Konu artık adli mercilere intikal etmiş bir konu. Okulumuzda bu olayın yaşanmasını istemezdik. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi. Benim konuyla ilgili açıklama yapma yetkim yok” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Son Güncelleme: 18.04.2016 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38