Büyükşehir'de görev değişikliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Hasan Aydınlık ve Feyzullah Okumuş’tan boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay getirildi.

Büyükşehir'de görev değişikliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Hasan Aydınlık ve Feyzullah Okumuş’tan boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay getirildi.

19 Eylül 2016 Pazartesi 19:50
Büyükşehir'de görev değişikliği

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Hasan Aydınlık ve Feyzullah Okumuş’tan boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay getirildi. Kısa süre önce Aydınlık, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilmiş, Okumuş ise Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığı’na atanmıştı. Boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal atandı. Yeni Genel Sekreter Yardımcılarının belirlenmesinin ardından daire başkanlıklarının dağılımı da yarın(Salı) belirlenecek.

 

ALİ YEŞİLDAL KİMDİR?  

1972 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. Araklı İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü bitirdi. MÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sinema Televizyon dalında master programını tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi doktora programını bitirdi. Yeşildal, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak derslere giriyor. Meslek hayatına Anadolu Ajansı’nda başlayan Yeşildal, sırasıyla TRT İstanbul Televizyonu, Üsküdar Belediyesi (Basın Danışmanı), Üsküdar Belediyesi (Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü), Maltepe Belediyesi (Kültür-Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Müdürü), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı (2008), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı (2010), Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi (2014), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başkanı(2015)    görevlerinde bulundu. Evli ve üç çocuk babası. Orta derecede Arapça, Osmanlıca ve iyi düzeyde İngilizce biliyor.

 

MUSTAFA ALTAY KİMDİR?

1978 yılı Gebze doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.2003-2007 yılları arasında özel sektörde değişik kademelerde görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdür Vekili, Koordinatör ve Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2015 yılına kadar Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapmıştır. 2015 Yılı itibari ile Ulaşım Dairesi Başkanı olarak görevini yürütmekte olan Mustafa Altay, evli ve 1 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 19.09.2016 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38