Canşi’ye Dilovası’ndan destek patlaması

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Zeki Canşi, gittiği hemen her yerde büyük görüyor. Son olarak önceki akşam Ağrılıları yoğun olarak yaşadığı Dilovası’nda bir programa katılan Canşi, hemşehrilerinin desteği ile büyük moral buldu

Canşi’ye Dilovası’ndan destek patlaması

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Zeki Canşi, gittiği hemen her yerde büyük görüyor. Son olarak önceki akşam Ağrılıları yoğun olarak yaşadığı Dilovası’nda bir programa katılan Canşi, hemşehrilerinin desteği ile büyük moral buldu

23 Şubat 2015 Pazartesi 10:32
 Canşi’ye Dilovası’ndan destek patlaması

 Dilovası Ağrılılar Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen istişare toplantısı, önceki akşam Dilovası Belediyesi Düğün Salonu’nda tertiplendi. Dernek başkanı Nihat Aba ve yönetimi konukları ile yakından ilgilendi.

 BÜYÜK İLGİ VARDI

Büyük ilgi gösterilen programa AK Parti Milletvekili aday adayı Zeki Canşi’nin yanı sıra, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, eski belediye başkanı Cemil Yaman, Ağrı Kültür Dernekleri Başkanı Mehmet Nuri Aydemir, Kocaeli Ağrılılar Derneği Başkanı Şefik Alpaslan, Tuzla Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Eşen, aday adaylarından Nesimi Ömeroğlu, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Metin Bertan, Ataşehir Ağrılılar Derneği Başkanı Mevlüt Yılmaz, Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Suat Demir, Çukuralan Dernek Başkanı Mehmet Nuri Şimşek ve çok sayıda Ağrılı katıldı.

 ABA, AĞRILILARI SELAMLADI

Ev sahibi olan Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba, yaptığı konuşmada, dernek yönetimi olarak başarılı çalışmaları ile dikkat çektiklerini söyledi. Ağrılılar olarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğinin altını çizen Aba, “Çok şükür bizler burada bunu sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, burada toplanan kalabalık ve sizlerin coşkunuz, heyecanınız, bizlerin gelecek için en büyük itici gücü olacaktır” dedi.

 AYDEMİR NET KONUŞTU

Daha sonra konuşan Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Nuri Aydemir ise, “Bizler Ağrılılar olarak bir ve beraber olmak zorundayız. Bu bütünlüğü sağlayabilirsek çok büyük ses getiririz. Bugün burada oluşan tablo ise bu bütünlüğün sağlandığının ispatıdır. Bizleri burada ağırlayan değerli kardeşim Nihat Aba ve yönetimine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

 TOLTAR: BİR VE BERABERİZ

Belediye başkanı Ali Toltar ise açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bizler büyük bir ailenin ferdiyiz. Nihat Bey ve ekibi çok başarılı bir programa imza attılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bu bütünlüğümüzü bozmasın. Bizler belediye olarak her zaman sivil toplumun yanındayız. Bizler Ağrılıyız, ancak Trabzonlusu, Gümüşhanelisi, Erzurumlusu, Sakaryalısı, hepimiz bu güzel ilçemizde mutlu ve mesut şekilde yaşıyoruz. Dilovası küçük bir Türkiye’dir.”

 CANŞİ

Toplantının ardından milletvekili aday adayı olan Zeki Canşi, hemşehrilerinin tebriklerini kabul etti. Gördüğü büyük destekle moral bulan Canşi, kısa sohbetlerinde ise adaylık gerekçelerini Ağrılılara anlattı. Buluşmanın son bölümünde ise türkü ziyafeti çekildi. Başarılı bir ev sahipliği örneği sergileyen Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba ve yönetimi program sonunda salon dışında tüm hemşehrilerini tek tek uğurladı.

Son Güncelleme: 23.02.2015 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38