Cansız bedeni bulundu

Bir matbaanın sahibi işyerindeki jeneratörden yayılan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi

Cansız bedeni bulundu

Bir matbaanın sahibi işyerindeki jeneratörden yayılan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi

05 Aralık 2016 Pazartesi 14:32
Cansız bedeni bulundu

 Darıca’da yerindeki jeneratörü açtıktan sonra uyuyan işyeri sahibi, amcasının oğlu tarafından ölmüş olarak bulundu. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi'nde matbaası bulunan Tuncay Güç'e geceden beri ulaşamayan amcasının oğlu, sabah saatlerinde işyerine gitti. Çilingir yardımıyla içeri giren amcasının oğlu, Tuncay Güç'ü kanepede hareketsiz halde bulunca polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

OTOPSİ YAPILDI

Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Tuncay Güç’ün öldüğünü belirledi. Tuncay Güç'ün işyerindeki jeneratörü çalıştırdıktan sonra kanepede uykuya daldığını, bu sırada cihazdan yayılan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Yapılan incelemenin ardından Tuncay Güç'ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 05.12.2016 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38