Çenesuyu ile İlimtepe arasına alternatif yol yapılıyor

Derince Çenesuyu ile Körfez İlimtepe arasında alternatif yol güzergahı oluşturuluyor

Çenesuyu ile İlimtepe arasına alternatif yol yapılıyor

Derince Çenesuyu ile Körfez İlimtepe arasında alternatif yol güzergahı oluşturuluyor

31 Ağustos 2016 Çarşamba 09:29
Çenesuyu ile İlimtepe arasına  alternatif yol yapılıyor


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Çenesuyu ile İlimtepe afet kaçış yolu arasında yeni bir alternatif yol oluşturuluyor.

 

YENİ YOL DÜZENLENİYOR

Ulaşım Dairesi Başkanlığı proje kapsamında Derince Fatih Mahallesi ile Yenikent Mahallesi’ni birbirine bağlayan Ertuğrul Gazi Caddesi’nin 280 metrelik kısmı yeni yol olarak düzenleniyor. Ayrıca Körfez’de uzunluğu bin 400 metre olan Şeyda Caddesi’nde de çalışmalar sürüyor.

 

ÇENESUYU İLE İLİMTEPE’DE ALTERNATİF YOL

Çalışmalarda 10 bin metreküp dolgu, 5 bin 500 metreküp taş duvar, 9 bin 500 ton asfalt, 6 bin 800 metrekare parke, 5 bin metre bordür kullanılacak. İmalatlar tamamlandığında Çenesuyu ile İlimtepe afet kaçış yolu arasında bir alternatif yol oluşacak.

 

DAHA KONFORLU ULAŞIM

Yapılan çalışma ile önceden vatandaşların arazilerinden geçen yollar, imar sınırına alındı. Bu sayede vatandaşların arazilerinden geçen ve resmi olarak yol gözükmeyen bölümler ortadan kaldırıldı. Çalışma ile bozuk yollar kaldırılarak imar sınırlarında daha geniş ve konforlu yollar ile ulaşım sağlanacak.

 

Son Güncelleme: 31.08.2016 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38