Çevre için Amfibik araç alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz, göl ve kıyılarda bakım işlemi yapacak olan Amfibik sulak alan aracı alacak

Çevre için Amfibik araç alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz, göl ve kıyılarda bakım işlemi yapacak olan Amfibik sulak alan aracı alacak

15 Şubat 2015 Pazar 14:40
Çevre için Amfibik araç alacak
  

Yaptığı hizmetlerde ileri teknolojiyi kullanarak en iyi sonuca ulaşmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevrenin korunması için yeni bir araç alacak. Hem suda hem karada hareket edebilen Amfibik sulak alan aracı Kocaeli sınırları içerisinde bulunan deniz, göl, gölet ve derelerin, bakım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirecek. Araç deniz ve göl kıyılarında, açık kanalet içlerinde, dalyanlarda, bataklık ve sazlıklarda, saz ve ot biçme, toplama, tırmık ve kepçe kullanmak suretiyle tarama faaliyetinde bulunacak.

 

MANEVRA KABİLİYETİ YÜKSEK

Söz konusu Amfibik araç; yüksek manevra kabiliyetine sahip. Aracın suya değen kısmı tuzlu suya dayanıklı alüminyum malzemeden yapılmış, diğer iskeletin de nemli çevresel koşullara dayanıklı olacak. Taşıtın çalışma yapılması gereken bölgeye hızlı sevk edilebilmesi için özel olarak uyarlanmış römorkör ile taşınacak. Aracın garanti süresi boyunca, iş makinası ve tüm ekipmanlarının kılavuz veya diğer belgelerde yer alan periyodik bakımlarına uygun sarf ve yedek malzemelerin tamamını bünyesinde bulunduracak. Amfibik aracın garanti süresi içerisinde periyodik bakımlarını yüklenici firma tarafından yapılacak.

 

23 ŞUBAT’TA İHALE

Çok işlevli, karada ve suda hareket kabiliyetine sahip Amfibik sulak alan taşıtı ve yardımcı ekipmanlarının satın alınması ile ilgili olarak 23 Şubat pazartesi günü ihale düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılacak olan ihale saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 16.02.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38