CHP'li Kadınlardan Hürriyet'e Tam Destek

CHP Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya gelen partili kadınlar, Hürriyet'e tam destek verdi

CHP'li Kadınlardan Hürriyet'e Tam Destek

CHP Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya gelen partili kadınlar, Hürriyet'e tam destek verdi

13 Nisan 2015 Pazartesi 18:46
CHP'li Kadınlardan Hürriyet'e Tam Destek

CHP'de ilk sıradan milletvekili adayı gösterilen Fatma Kaplan Hürriyet, CHP kadın milletvekili aday adayları, il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal ve ilçe kadın kolları başkanları ile Pelikan Restaurant'ta bir araya geldi. Programa CHP Kadın Kolları MYK üyesi Hamiyet Göksu, milletvekili adaylarından Asude Fırat Özkan, Sabriye Gülşah Şahin ile kadın vekil aday adaylarından sadece Müzeyyen Topçu Tan, Semra Başlak, Fatma Gediksiz, Saide Aslan isimleri katıldı. Programın başında söz alan CHP milletvekili adayı Hürriyet, "Bana yüklenen sorumluluğun bilincindeyim. CHP çok büyük bir değişim gerçekleştirdi. Keramet CHP'nin bu dönem değişime olan inancındaydı" dedi.

 SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM

Programda CHP'li kadınlarla bir araya gelen milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP'de seçim süresince bütün yükün kadınlarım omzunda olduğunu belirterek sözlerine başladı. Hürriyet, "Önümüzde önemli bir süreç var. Sizlerle bu yolda yürüyecek olmaktan gurur duyuyorum. Bana yüklenen sorumluluğun bilincindeyim. CHP çok büyük bir değişim gerçekleştirdi. Keramet CHP'nin bu dönem değişime olan inancındaydı. Sizler de halkı nabzını tutan insanlarsınız. Bu da bizi iktidara taşıyacaktır. Bize verilen bu fırsatın da en iyi şekilde değerlendirileceğini düşünüyorum" dedi.

LİSTELER HEYECAN YARATTI

CHP'nin Kocaeli ve ülke genelinde çıkardığı listelerin büyük bir heyecan yarattığını söyleyen Hürriyet, "Seçime az bir zaman kaldı. Bütün elleri sıkma veya bütün evlere girmemize fırsat yok ama, genel merkezimizin bize verdiği güveni daha da perçinlemek adına top biz de, iş omuzlarımızda. Sizlerin bana vereceği görevlerle bu mücadeleye katkı koymaya çalışacağım. Keşke seçilecek durumlarda daha çok kadın aday olsaydı, ama bu bile başlangıçtır. İlerleyen dönemlerde kadınlarımızın yönetimlerde, belediye başkanlıklarında daha çok yer alması için mücadelemi ve desteğimi vereceğim. CHP'yi önde tutan varını yoğunu ortaya arkadaşlarımın başımın üstünde yeri vardır. Bu başarı kadın kollarının başarısıdır. Daha çok kadınımıza siyasi alanda yer açmak için çalışacağız. Listelerimiz hem Türkiye'de hem de Kocaeli'de heyecan yarattı" diye konuştu.

 'BU DA BİR BAŞLANGIÇTIR'

Programda söz alan bir diğer isim Kadın Kolları MYK üyesi Hamiyet Göksu, "Önseçimden bile bir kadın adayı çıkaracağımıza inanmadığımız dönemde genel merkez yoklamasından ilk sırada kadın adayı çıkartıldı. Bu adayın da teşkilatın kendi içinden olması bizleri daha da sevindirdi. Ben Fatma Kaplan Hürriyet'e ve çalışmalarına kefil olduğumu söylemiştim. Keşke 1,3,5 ve 7.sıralarda da kadınlarımız olsaydı ama bu da bir başlangıçtır. Biz üstümüze düşen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı. İl kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal ise, bizim isimlere küsme lüksümüz yok. Böyle bir durumda aklımıza Mustafa Kemal Atatürk gelsin. Bizi birleştiren bir bayrak, vatan toprağı var. Bu savaşı sadece kadınlar kazanacak. Bir diğer süreçte erkekler gelip bunu bize 'Fermuar Sistemi olsun mu?'diye soracak" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.04.2015 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38