Çocuklara karne hediyesi Sepaş Enerji’den

Sepaş Enerji’den Kocaelili çocuklara ücretsiz sinema bileti

Çocuklara karne hediyesi Sepaş Enerji’den

Sepaş Enerji’den Kocaelili çocuklara ücretsiz sinema bileti

17 Ocak 2019 Perşembe 09:48
Çocuklara karne hediyesi Sepaş Enerji’den

Sepaş Enerji, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’daki çocukların karne heyecanını ücretsiz sinema etkinliğiyle kutluyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen Sepaş Enerji Karne Hediyesi kapsamında sömestr tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Adapazarı, Düzce ve Bolu’daki 2000 çocuğa sinema bileti hediye edilecek. Kocaelili çocuklar, biletlerini 19 Ocak tarihinde 41 Burda AVM’de kurulan Sepaş Enerji standından alabilecek.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,7 milyon tüketiciye hizmet veren Sepaş Enerji, sosyal projeleriyle bölge halkının yanında olmaya devam ediyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen ve gelenekselleşen Karne Hediyesi kampanyası ile Sepaş Enerji sömestr tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 2.000 çocuğa sinema bileti hediye edecek.

19 Ocak tarihinde Kocaeli’nde 41 Burda AVM’de, saat 11.00’de kurulacak Sepaş Enerji standına karnesini getiren çocuklar sinema biletlerini alabilecek.

Öğrenciler, sinema biletlerini 31 Ocak 2019 tarihine kadar Cinemaximum’larda gösterilen herhangi bir çocuk filminde kullanabilecek.

Sepaş Enerji düzenlediği sosyal medya kampanyası kapsamında da Instagram üzerinden en sevdiği filmi paylaşan ve SepaşEnerji Instagram hesabını etiketleyen 20 kişiye sinema bileti hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38