Cuma günü adaylar açıklanacak. ADAYLARA TEBLİĞ EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak aday tanıtım toplantısında 12 ilçenin adayı açıklanacak. Genel merkez Cuma günü 146 aday adayı, mevcut başkanlar ve aday olması istenilen isimler arasında 12 adayını arayarak görevlerini tebliğ edecek.

Cuma günü adaylar açıklanacak. ADAYLARA TEBLİĞ EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak aday tanıtım toplantısında 12 ilçenin adayı açıklanacak. Genel merkez Cuma günü 146 aday adayı, mevcut başkanlar ve aday olması istenilen isimler arasında 12 adayını arayarak görevlerini tebliğ edecek.

09 Ocak 2019 Çarşamba 00:08
Cuma günü adaylar açıklanacak. ADAYLARA TEBLİĞ EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı tanıtımı ve 12 ilçenin adaylarının açıklanacağı Aday Tanıtım toplantısı için hazırlıklar hızlandı. Son anda gelişen tanıtın toplantısı ile ilgili İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında sabah saatlerinde il binasında partinin yöneticileri bir araya geldi. İl SKM, İlçe Başkanları, İlçe SKM Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Tanıtım Toplantısı Komisyonu toplantıya katıldı. 

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ


Cumartesi günü saat 14.00 Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor salonunda gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısı için hazırlıklar hızlandı. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında yapılan toplantıda Tanıtım Toplantısı Komisyonun alt komisyonları kuruldu ve katılım ile ilgili tüm ilçelere hedefler verildi. Toplantıda Tanıtım Toplantısı Komisyonun altında Davet ve Duyuru Komisyonu, Katılım Komisyonu, Ulaşım Komisyonu, Karşılama Komisyonu, Salon İçi Yerleşim Komisyonu kuruldu. 

BAYRAK ASILMAYACAK


Toplantıda salonun süslenmesi ve davet ile ilgili çalışmalarda ele alındı. Billboardlar ve duraklardaki reklam alanlarına Cumhurbaşkanını katılacağı toplantının davet afişleri ve reklamlarına yer verilecek. Salonun içi süslenecek ancak dışı mütevazi bir süsleme yapılacak. Bu dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile seçim için sokaklara asılan bayrak ve flamaların görsel kirlilik yaptığı gerekçesi ile dış süsleme yapılmayacak. Cumhurbaşkanını geleceği güzergah ve salonun çevresinde bayrak ve parti flamaları ile süslenmeyecek. 

GENÇLİK KOLLARI HAZIRLANIYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm programlarında yaptıkları çalışmalarla gündeme gelen Kocaeli Gençlik Kolları bu kez de yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Gençlik kolları Cuma akşamına kadar hazırlıklarını yapacak ve Cumhurbaşkanını dikkatini çekecek yeni bir sürprize imza atacak. 

MİTİNG OLACAK GİBİ HAZIRLIK


Önceki gün belli olan Cumhurbaşkanını katılımı ile yapılacak olan aday tanıtım toplantısının ayrıntıları henüz kesinleşmedi. Daha önce yapılan salon toplantılarında salon önünde küçük miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kez aynı şekilde bir miting yapıp yapmayacağı belli değil. Ancak il binasında yapılan toplantıda miting yapılacak şekilde hazırlıkların yapılmasına karar verildi. Tüm ilçeler miting yapılacak şekilde katılım sağlayacak. 

KATILIMDA SIKINTI OLMAYACAK


Toplantıda AK Parti’nin yeni ilçe başkanı atanan ancak ilçe yönetimleri henüz onaylanmayan 6 ilçesi dahil tüm ilçeler katılım konusunda sıkıntı yaşamayacağını belirttiği öğrenildi. İl başkanları il başkanlığı tarafından verilen hedefe ulaşılmasında hiçbir sakınca ve engel olmadığının altını çizdi. Aynı zamanda toplantıda önceki gün ataması yapılan 12 ilçenin SKM başkanları da kendini tanıttı. 

MHP DAVET EDİLECEK


AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan aday tanıtım toplantısına MHP’nin de il başkanlığı düzeyinde davet edilmesi bekleniyor. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ederek davet etmesi bekleniyor. Aynı zamanda Cumhur İttifak’ının diğer bir bileşeni olan BBP İl Başkanının da davet edilmesi planlanıyor. 

ADAYLARA TEBLİĞ EDİLECEK


AK Parti’de Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına belediye başkanlığı için aday adayı olan 146 kişi davet edilecek. Aday tanıtımından önce ilçe belediye başkan adayı olarak ilan edilecek isimler Cuma gününden genel merkez tarafından aranarak görevleri tebliğ edilecek. Adaylar tanıtım toplantısına hazır bir şekilde katılacak. 

Son Güncelleme: 09.01.2019 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38