DİRSEK TEMASLARI VE YAPILANMALAR !

Kesinlikle bu adamların dün söyledikleri ile bugün söyledikleri çok farklı.

DİRSEK TEMASLARI VE YAPILANMALAR !

Kesinlikle bu adamların dün söyledikleri ile bugün söyledikleri çok farklı.

04 Şubat 2014 Salı 14:02
DİRSEK TEMASLARI VE YAPILANMALAR !
 Dün askerler içeri alınırken ,yahu savcı ve hakimlere inanmıyormusunuz,bırakınız adamlar görevlerini yapsınlar,adalet yerini bulsun ,diyorlardı. Bugün birileri malı götürürken , yakınlar ülkeyi soyarken , bu olayları ortaya çıkaran savcıların,hakimlerin ,emniyet görevlilerinin harcanması,sürülmesi ,görevden el çektirilmesini gerçekleştirmek adalet midir? Çıkar çevreleri ters düşünce , bazı şeyler ortaya çıkınca , dün korunanları bugün paralel devletin çeteleri diye adlandırmak ne derece doğrudur veya etiktir?


Onbir yıldır herşey sizin elinizde değilmi idi? Bu paralel yapıyı görmediniz mi? Gördünüz görmesine de şimdi çıkarlar çatıştı deyil mi? Ağzınıza geleni söylüyorsunuz. O paralel yapı dedikleriniz sizlerin sayesinde devlet kademelerine yerleştiler. Birilerinin ' Milli gömleklerini' çıkarıpta o paralel yapının yanında yer almasından beri ,Erbakan Hoca'nın söyledikleri bir bir gerçekleşmiştir. Devlet kadrolarından yüzlerce kaliteli ,işini bilen , dallarında isim yapmış insanlar patır patır harcandı. İş bilmeyen,konusuna hakim olmayan onca lüzumsuz insanları haketmedikleri yerlere getirerek ,bu ülkenin bütün 'Milli Dinamikleri' maalesef dinamitlendi.

Atanan okul müdürlerinden ,gelen ve giden evrak nasıl tutulur ? Mevzusunu dahi beceremeyenlerine rastladık.O paralel yapıya desdek vere vere,Milli Eğitimin içi boşaltıldı,eğitim maalesef yerlerde sürünüyor. Ve paralel yapı dediğiniz yapının etkinliklerinde ön sıralarda oturup ,koro halinde ağladınız,her zaman olduğu gibi mazlumları oynadınız. O Okyanus ötesinden bazen dua,şimdi de kargışlarla,sizlerde sahnedekileri ,gözyaşlarıyla alkışladınız. Müslüman halkın dini duygularını sömürerek yerinizi perçinlediniz. Ama pazarda Türk halkının yediği fasulye gibi maddelerin yanına yaklaşılmadığını , el koyduğunuz basın ve yayın sayesinde gizleyerek,fakirin daha fakirleştiğini görmemezlikten geldiğiniz,açıkça ortada. Her ne olursa olsun dini duyguları önemseyen kesimi avuç içine aldığınızdan ,yine seçimlerde başarılı olacağınızı düşünmektesiniz.Ancak bu teker artık çekmiyor,tekere çivi batmış durumda. İnsanların basitçe bir silkinmesine bağlı herşey !

İnsanlar sürekli hata yapabilirler,ancak dün göremediklerimizi bugün görebiliriz. O zamanda doğru ne ise onun yanında olunmasını insanlar bilmeli.Körü körüne ,dikine dikine gidilmemeli.Bu durumu tarihte bir örnekle daha iyi izah edebiliriz.Lavrensin beyin yıkama metodları sonucu ,İngilizlerle bir olupta Osmanlıyı arkadan hançerleyen bazı Arap ileri gelenlerinin , şimdiki düşünceleri şöyle:"Eğer Arap isyanının bu şekilde sona ereceğini bilseydik hiçbir şekilde Osmanlı'ya isyana kalkışmazdık." Mısırlı Dr. Fehmi Şinnavi ise o gür sesiyle şöyle haykırıyor: "Günümüz Arap zirvelerinde temel mesele, İsrail'e ne kadar boyun eğileceği. Eğer Osmanlı'ya bunun binde biri kadar boyun eğebilseydik, şimdiye kadar elimize geçenlerin milyon katını kazanırdık."Demek ki insanlar hata yapabiliyor,hatalarını kabul edebiliyorlar.Ancak bazı hatalar vardır ki geri dönüşü yok veya çok zor. İşte Arap Dünyası'nın yaptığı bu hatalar yüzünden Müslümanlar dünya üzerinde pelperişan vaziyetteler.

Bugün ülkemizde aynı oyunlar oynanmaktadır. PKK yı baştacı yapanlar ,onun kan emici liderini rahat ettirenler, Güney Doğumuz ve bir çok büyük şehirde kurulan başka bir paralel yapıyı görmüyorlar mı?Bir pkk lı,bir Ermeni ölünce on binlerce insan bir araya geliyor,yer yerinden oynuyor. Ancak ülke öyle bölünmüş ki, insanlar o kadar umursamaz oldu ki ,İstanbulda hiçbir çıkarı olmayan,hiçbir paralel yapının adamı olmayan ,samimi Müslüman Türk evladı Cengiz Akyıldız pkk lıların kurşunlarıyla ,diğer şehitlerimiz gibi öldürülüyor ,hiç kimseden ses çıkmıyor. İç edilmiş yandaş gazeteler,Tv lerin çoğu görmezden geliyor bu durumu.Hükümet sözcüsünün dahi karşılıklı çatışma diye saptırdığı bu olayda sıkılan kurşunlar,direkt hainlerce Türk Milletine sıkılan kuşunlardı. Ve maalesef ki PKK kaçakçılarına gösterilen ilginin ,yapılan yardımların zerresi ,Cengiz Akyıldız ve diğer şehitlerimizin aileleri için yapılmamıştır. Diyeceğim o ki bu ülkeye ve bu ülkeyi seven, koruyan insanlara yazık oluyor.Allah Ülkemizi ve Türk-İslam alemini kötülüklerden korusun. ..Amin.
Saygılarımla...

Son Güncelleme: 05.02.2014 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38