banner28
banner23
banner36

Emekliye ikramiye müjdesi

Memur emeklisinin merakla beklediği ek ikramiye ödemeleri yakında başlıyor

Emekliye ikramiye müjdesi

Memur emeklisinin merakla beklediği ek ikramiye ödemeleri yakında başlıyor

10 Mart 2017 Cuma 16:26
Emekliye ikramiye müjdesi

 27 Ocak’ta Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yasa ile 7 Ocak 2015’ten önce 30 yıldan fazla çalışarak emekli olanlara ek ikramiye ödenecek. İkramiye 30 yılın üzerindeki her tam 1 yıl için verilecek. Hak sahiplerine, dul ve yetimlerine bu kapsamda 1 yıl yani 27 Ocak 2018’e kadar başvuru süresi tanındı.

 

KALANI FAİZİYLE ÖDENECEK

Yasaya göre; 1 yıllık süre içinde başvuru yapmayanlar hakkını kaybedecek. Başvuru yapanlara ise ikramiyenin 7 bin 500 lira kadar olan kısmı başvuru tarihinden itibaren ‘üç ay içinde peşin’ yatırılacak. Kalan tutarın ödemesi ise kanuni faiziyle birlikte takip eden yılın aynı ayında yapılacak. Ocak sonu itibarıyla başvuruları almaya başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ikramiyeleri ödemeye hazırlanıyor.

Son Güncelleme: 10.03.2017 16:27
Anahtar Kelimeler:
EmekliMemurIkramiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38