Erbakan; Kocaeli Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi olacak dedi.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan vefatının 4. yılında oğlu Fatih Erbakan’ın da katıldığı anma programında anıldı. Programda konuşan Fatih Erbakan, Kocaeli Milli Görüşün Pentagonudur, Kocaeli Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi olacak dedi.

Erbakan; Kocaeli Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi olacak dedi.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan vefatının 4. yılında oğlu Fatih Erbakan’ın da katıldığı anma programında anıldı. Programda konuşan Fatih Erbakan, Kocaeli Milli Görüşün Pentagonudur, Kocaeli Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi olacak dedi.

01 Mart 2015 Pazar 12:40
Erbakan; Kocaeli Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi olacak  dedi.

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 4. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen Erbakan'ı Anma ve Anlama etkinliği önceki akşam İzmit Atatürk Kapılı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilen programın ev sahipliğini Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu üstlendi.

Etkinliğe ayrıca Erbakan’ın kızı Elif Erbakan, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın Danışmanı Hilmi Özen, Bosna Hersek Türkiye Büyük Elçisi Ganir Dizante, Refah Partisi kurucu genel başkanı Ahmet Tekdal, Erbakan Vakfı Avrupa Sorumlusu Celal Ustacan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'anı Kerim tilavetinin okunması ile başladı. Ardından Erbakan'ın hayatını anlatan slayt gösterisi izletildi.

 “LİDER TÜRKİYE’NİN TEMELLERİNİ ATTI”

Açılış konuşmasını yapan Yücel Mollaismailoğlu, “Erbakan, efsane hizmetleri ile lider bir Türkiye'nin temellerini atmıştır. Hocamız dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların yanında olmuş ve onların dertleri ile dertlenmiş, onların kurtuluşu için mücadele etmiştir. Baskılara ve tehditlere rağmen davasından ödün vermemiştir. Batıl davada zirvede olmaktansa halk davada zelil olmayı yeğlerim demiştir. Bizler de bu davaya sahip çıkacağız ve bizden sonrakilere de aktaracağız” şeklinde konuştu. 

Sonrasında söz alan Ahmet Tekdal, Erbakan'ın nezaket sahibi bir insan olduğunu söyleyerek, “Erbakan ömrünü İslam'a vakfetmişti. Müslümanlara siyasal anlamda bir yol açtı ve bizim hocamıza vefa borcumuz vardır. Erbakan yeryüzünde hakkın hakim olması için mücadele etti. Batı taklitçiliğine karşı adil bir düzen kurmak için mücadele etti. Nezaket dendiğinde aklımıza bir isim geliyor ki o da Merhum Erbakan Hocamızdır. Erbakan siyasete incelik ve nezaket getirmişti. Bugün Erbakansız bir siyasetin nasıl çekilmez olduğunu anlıyoruz. Erbakan kendine haksızlık yapanlara karşı kin tutmadı” dedi.

 “EMPERYALİZME HODRİ MEYDAN DİYORUZ”

Son olarak söz alan Fatih Erbakan ise “Sizler Erbakan Hocamızdan aldığınız şuurla bütün zorlukların ve sıkıntıların üstesinden geldiniz. Üç kuruşluk fayda için davasından vazgeçmediniz. Bugün Milli Görüşün komandolarının birliği olan bir yerden emperyalizme hodri meydan diyoruz. Bugün buradan ırkçı emperyalizme mesaj veriyoruz. Sakın sevinmeyin Erbakan hocamız öldü diye, hiç gulu gulu dansı etmeye kalkmayın. Evet Erbakan Hocamız vefat etti ama onun arkasından bu davayı tutup kaldıran binlerce Erbakan var. Erbakan Hoca öldü ama Milli görüş bitmedi” şeklinde konuştu.


Milli Görüşün tekrar ayağa kalkacağını söyleyen Erbakan, “Kocaeli bu anlamda bir merkez görevi üstlenecektir. Milli görüşün kalkış merkezi ve yükselişi Kocaeli olacaktır. Erbakan Hocanın sevenlerini bir arada gören emperyalizmin ayakları tir titriyorlar. Erbakan Hocamızın göz bebeği olan Kocaeli'yi gören üç yüzler meclisi bir geceyi daha uykusuz geçirmek zorunda kaldı. Bu tabloyu görenler Milli Görüş, Erbakan ile ölmemiş diye endişelenmeye başladı. Biz buradan onlara diyoruz ki zalimlerin sonu yaklaşıyor” dedi.

 “MİLLİ GÖRÜŞ DÜNYAYA HAKİM OLACAK”

Fatih Erbakan son olarak, “Erbakan'ın önü kesilmeydi bugün gelişmiş teknolojimiz olurdu, cari açık olmazdı, bir kuruş iç ve dış borcumuz olmazdı. 2010 yılında yeni yeni kavuştuğumuz otobanlar ve hızlı tren 1980'li yıllarda tamamlanacaktı. Yıllarca yapılan bu projeler hep engellendi ancak milli görüşün ikinci 40 yılında bu davayı canlandıracağız. Meclisin Milli Görüşün sesine hasret kaldığı bu süreçte milli görüş belki yarın belki yarından da yakın bir süreçte meclise taşınacaktır. Ardından Milli Görüş yeniden ülkeye ve dünyaya hakim olacak ve yeniden İslam birliği kurulacak” ifadelerine yer verdi

Son Güncelleme: 03.03.2015 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EMRE AYDIN 2015-03-02 16:45:52

yakışır fatihe seçilemez rezil olur diyenlere net bir cevap olur bakalım seçilirmi bence seçilir akp hasar görür kesinlikle aday olmalı kocaeliden her kez görsün vefa borcu nasıl ödenir selam olsun paşalılardan fatihe

banner34

banner39

banner37

banner38