Erdoğan geliyor

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli Üniversitesine geleceğini söyledi.

Erdoğan geliyor

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli Üniversitesine geleceğini söyledi.

25 Nisan 2016 Pazartesi 18:25
Erdoğan geliyor

 AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “Son bir haftadır Kilis’e düşen roket mermilerinden dolayı vatandaşlarımıza vefat ediyor. Bu süreç Almanya Başbakan’ı Merkel’in gelişi ve gidişine denk gelmesi manidardır. Sınırlarımıza birileri tarafından şekil verilmek istenmektedir. Buna izin vermeme noktasında sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

 

BÖLÜCÜLER BİR ARADA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır diyen Ceyhan “23 Nisan resepsiyonu bu dönem verilmemiştir. Bu durumdan vazife çıkaran CHP ve Cumhuriyet Gazetesi alternatif düzenlemiştir. Resepsiyonda kimlerin olduğuna baktığımız zaman bölücülük yapanların hepsi bir araya geldiği görülmektedir. CHP, HDP ve MHP Genel Başkan adayı Sinan Onan, Can Dündar olmak üzere hepsi bir araya gelmiştir. Bu durumu halkın taktirine sunuyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

İKİ KÖPRÜ

Dİlovası’nda yapılan Körfez Geçiş Köprüsü Hizmete girmiştir diyen Ceyhan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere geniş katılım ile hizmete açılmıştır. Mayıs ayında tam anlamıyla hizmete girecektir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’de hizmete girmiştir. İki büyük köprü ülkemizde birden hizmete girmiştir. Ülkemizin geldiği nokta herkes tarafından görülmektedir. Osman Gazi Köprüsü iki yakayı bir araya getirmiştir” ifadelerini kullandı. 

 

TRAMVAY PROJESİ

Tramvay çalışmaları devam ediyor diyen Ceyhan “Muhalefet tarafından tramvay eleştirilerinde bulunmuşlardı. Yapımının olacağını söylemiştik. 113 Milyon TL sözleşme ile imzalar atıldı çalışmalar hızla başladı. Ağaçlar tartışması sonrasında revizyon yapılarak devam ediliyor. Takvim bellidir. Yapılsın, edilsin denilirken, yer üstü ve yer altında çalışma yapılmaktadır. Zahmet olmadan rahmet olmaz. İmkan olsa da rayları hemen döşeyebilsek. Bu çalışma 2017 Şubat ayında tamamlanacaktır. Yahya Kaptan – Anıtpark arasında ki çalışma trafik sıkışıklığına neden olmaktadır. Kent halkımız başta olmak üzere herkesin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Kentte ki bir çok insan hafif raylı sistem ile ulaşım yapabilecektir. Yahya Kaptan’a 500 metrelik hat döşenmiştir. 4 ekip tarafından alt yapı çalışmaları yapılmaktadır. Yahya Kaptan – Perşembe Pazarı Haziran ayı sonuna kadar bitmesi planlanıyor. İster istemez trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Biten yerlerde trafik yeniden açılmaktadır. Çalışmalar bitmesi sonrasında trafik şikayetleri azalacaktır” dedi.

 

KOCAELİSPOR

Kocaelispor yeniden profesyonele çıktı diyen Ceyhan “Bu zamanda kadar başarılı çalışmalarından dolayı kenti mutlu etmiştir. Bizleri de mutlu etmiştir. Bu başarının gerçek sahipleri fedakarca çalışan Bahri Yavuz ve yönetim kurulu ve futbolcular ve taraftarlardır. Tebrik ediyoruz başarıların sürmesini diliyorum. Nice başarılara imza atmalarını diliyorum. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ile her zaman destek olmaya çalıştık. Ekonomik konular bir tarafa diğer konularda sonuna kadar destek verildi. Zahmette bulunmayanlar rahmette ortaya çıkıyorlar. CHP İl Başkanının yaptığı gibi. 2001 yılından bu yana siyaset içerisindeyim. Büyükşehir Belediyesi ve yöneticiler tarafından Kocaelispor’a maddi destekleri buradan açıklamayı doğru bulmuyorum. AKP Kocaelispor’a ekonomik ve her anlamda destek olduğumu kamuoyu bilmektedir. Şampiyonluk sonrasında CHO aynı hastalığa düştü. Sanki her zaman Kocaelispor’un yanındaymış gibi açıklama yapmaktadır. Davet gelmesine karşın Eskişehir maçına bilerek katılmadık. Gerçek anlamda emeği geçenlerin önüne geçilemez. Kocaelispor’a her zaman kapımız açıktır. Bu kentte Kocaelispor ve Kocaeli Birlik arasında ayrım yoktur. CHP tarafından kentin takımı olan var olmayan var demek kimsenin haddine değildir. Herkesin bir takımı vardır. Kent içerisinde ki her takım bizlerin takımıdır. Kocaelispor’un başarısı nasıl herkesi mutlu etsiyse KOcaeşibirlikspor’un da başarısı herkesi mutlu etmelidir. CHP İl Başkanı Sarıbay’ın açıklamalarını kınıyorum. Kentin birlik ve beraberliğe katkı vermiyor” açıklamasında bulundu.

 

ERDOĞAN GELİYOR

İki günlük Ankara il başkanları toplantısına katılacağım diyen Ceyhan “13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan KOÜ’ye gelecek. Kentte ki yapılan yatırımların açılışı yapılacaktır. Program netleşince kamuoyuna duyurulacaktır” ifadelerini kullandı.

 

KEV TESİSLERİNİN DURUMU

KEV Tesisleri hakkında Sefa Sirmen’in Bakanımız Işık ile görüştüğü iddiaları hakkında Ceyhan “Bizler AKP il Başkanlığı olarak KEV’in başında kimin olup olmadığı bizi ilgilendirmez. Lakin Kocaelispor’un başında olan Bahri Yavuz, Kocaelispor’un şampiyon olduğu zaman beyanat vermesi doğru değildir. Ekonomik konuların çözülmesi noktasında KEV konusunda gereken destek vereceğimizi söyledik. KEV tesislerinin başında olanlar Kocaelispor’un bu duruma düşmesinden sorumludur. Kimse yalandan fotoğraf vermesin. Bizim Sefa Sirmen ile işimiz yok. Kocaelispor’un kamu borçlarının ödenmesi bizlerin derdindedir. Bahri Yavuz’a bu noktada destek olma derdindeyiz” ifadelerini kullandı

Son Güncelleme: 27.04.2016 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38